Na most hogy is vannak ezek a jelzések (W124)?
Szóval , azt nem értem hogy mi a külömbség a 2 között?
1. [link]
2. [link]
Mind a 2, W124 es , és mégis az 1. az ilyen kocka, mig a második az meg ilyen elegáns.
Meg azt sem értem mi a külömbség hogy 230E , vagy E 230
Valaki érthetően elmagyarázná:)? KÖSZÖNÖM
Mindkettő W124.
Az első a MOPF0, 1985-89.
A 2. képen a MOPF2, 1993-95. Ezt már E-osztálynak nevezték, hátul a felíraton is ez szerepel (ha van) pl. E200D, E500 (E230 nem volt, akkor már nem szerelték azzal a motorral), szemben a korábbi 200D, 230E, 500E stb.-vel.
Kimaradt a MOPF1 (89-93), az elsőtől a műanyag ajtóborítások különböztetik meg első ránézésre. (meg még sok más)
Értem , és akkor a 2,3-ast csak MOPF0 -ba csinálták?
Illetve az lenne még a kérdésem hogy elnevezés szerint melyik melyik ? mármint van a telioldalas az melyik? meg ezekre lennék kiváncsi
'93-tól már a 220-as, 16 szelepes motor váltotta a régi 8 szelepes 230-ast. Más motorok is kerültek leváltásra akkor, dízelek is.
#4, ne javítsd ki légy szíves az első választ, mert az a pontos.
Köszönöm , kezdem érteni:D
Elkeztem 300 asokat nézegetni , aztmondják azok megbizhatóak...
Az eleje 93 utáni. Szerintem az a bőrülés se az eredetije.
Az ára meg elég húzós, nem túl keresettek ezek a nagy benzinesek, mondhatni a kutyának se kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!