A Mercimben (W124) elment a műszerfal-világítás! Hogyan javítsam meg?
Figyelt kérdés
Semelyik izzó nem világít.2011. aug. 13. 16:55
1/7 Mr.iglo válasza:
az a 190-es merci igaz? Hát figyelj sztem fogj egy rohadtnagy kalapácsot és verd darabokra az egész autót mert kb annyit ér amennyit a vastelepen adnak érte
2/7 anonim válasza:
Tiszelt első válaszoló, inkább maradj csendben! Szerintem kábelszakadés történt. Villamossági szakemberhez vinném a helyedben.
4/7 anonim válasza:
Mr.iglo az egy kúrva jó E Merci ha nem volt Taxi. Ennyi. "Örök darab." A 190-es (W201) tényleg egy fostalicska volt, mert csak kicsit volt jobb mint bármely Opel.
5/7 Mr.iglo válasza:
Aham:) akkor bocsi benéztem, de örülök h osztod a véleményem!
6/7 anonim válasza:
Lehet, későn írok már, de próbáld meg a műszerfali világítás potméterjét elfordítani a műszerfalon, hátha. :) Nekem is ugyanez volt nem is olyan régen, kerestem mindenhol a hibát, közben meg csak elállítottam egy kijelzőcsere alkalmával. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, már megoldottam, de pontosan ugyanígy :) Mindenesetre köszönöm!
2012. jan. 4. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!