Mercedes Benz 190 vagy Mercedes Benz W124?
2Literes dízel. Manuális váltó.
Mégis mi a különbség?
A W124-nek jobban tetszik a műszerfala.
Melyik jobb?
TE melyiket választanád?
124 Final Edition.
"telioldalas,bicskakulcsos",infrazáras.
Persze fehérben.
Max. feketében esetleg grafitszürkében.
:P
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:36
énis utálom az új mercedeseket, egy pénznyelő megbízhatatlan szar az összes
de a régieket szeretem :P
Mindkettő jó autó de a w124-es jobb.
Én szeretem a merciket.
ma 04:36 vagyok.
Én speciel az összeset utálom. Sajnos sokan csak azért veszik meg, hogy menőzzenek vele. Meg mondjuk egy Daewoo, vagy egy Opel sokkal jobban bírja a kiképzést, meg hamarabb lehet hozzá alkatrészt kapni, ha valami meghibásodik benne. Míg némelyik kocsinál úgy kell megrendelni külföldről, az meg ugye plusz pénz, és addig meg marad a tömegközlekedés, ha nincs másik autó amit a sofőr igénybe tud venni. Szóval annyira nem kifizetődő a márka. Szerintem nem az a lényeg egy kocsiban, hogy milyen nagy márka, hanem hogy mennyit fogyaszt, és milyen könnyen lehet hozzájutni az alkatrészeihez.
14:27 esvagyok
ma 04:36 , nagyon nincs igazad. Azkell mondjam hogy a régi mercik , nagyon strapabírok , bontóban is sok alkatrész van , és igen kis egy 2.3 as motorral simán ellehet járni 7-8 liter körül. De a W140 es , V12 -es 6000 ccm , 400 le , gép is ha normálisan használjuk elmegy 12-13 literrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!