Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit válasszak, élményt, vagy...

Mit válasszak, élményt, vagy újabb álmokat?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, nemsokára 15, és szeretnék egy robogót venni magamnak, de anyám megnézte neten hogy mennyibe is kerülnek ezek a vizsgák stb. és azt mondta hogy minek költsek rá ennyit+motorra, hogyha 2 év múlva úgy is jogsit fogok szerezni, mert a mocit úgy is megunom. Most mit csináljak , minden vágyam az volt hogy repeszthessek a mocimmal, erre meg benyögi nekem hogy várd meg a jogsit mert azt úgy is megunod!? elvileg a b kategóriás jogsi arról szól h kocsi+ segédmotor , de apám meg most mondja h nemsokára megváltoztatják meg stb... most mit válasszak, várjak megint 2 évet mire lehet hogy meglesz a jogsim, vagy engedjem a fülem mellett anyám szavait és vegyem meg magamnak a motor jogsit + a motort!?

2012. márc. 14. 17:13
 1/9 anonim válasza:

Üdv!

Én is így voltam vele. Imádtam motorozni stb...., de ma már csak akkor ülök motorra amikor alkalmam van rá! (Pl. hoznak simsont hülyülni stb)

Ja igen 2 év és autójogosítvány. Megkapod hozzá az 50 ccm-es motort (segédmotorkerékpár) is, és kb. 20.000 Ft-ért megtudod szerezni a 125-öst! ;)

Üdv.

2012. márc. 14. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Jogosítvány, motor, bukósisak, biztosítás, benzin. Ezeket mind meg tudod venni alig 15 évesen? Ha igen, és nagyon szeretnél motorozni, akkor hajrá!
2012. márc. 14. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

ugyan már alig eszik nekem a diákbérlet árából megvolt a tankolás, és mindenhova azzal jártam

3 év alatt sok víz lefolyik a Dunán, én azért a rongyos 20 kilóért amit akkor kiadtam érte simán megérte, mint várni a buszra.

2012. márc. 14. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy döntöttem anno,megvárom amíg letehetem az autóra a jogsit.. Nem mentem segédmotorra..
2012. márc. 14. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben voltam, de én inkább leraktam 14 évesen az m-es jogsit és motoroztam 2 nyáron keresztül ami nagy élmény volt:D, főleg a többiekkel. Én saját pénzből vettem a motort is meg a jogsit is, de te tudod ha nem bírod ki akkor valahogy próbáld meg meggyőzni anyukád...:D Én nem bírtam kivárni, de mára már megvan a b-s jogsi is és egyáltalán nem bántam meg. :D
2012. márc. 14. 18:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Az most más kérdés hogy meg tudom e venni vagy nem, szerintem. Amúgy nemsokára ballagás, van egy kis lé a számlámon is, + elmegyek faterral dolgozni, szerintem ha nagyszülőktől is csak pénzt kérek szülinapra, húsvétkor lerohanom fél falut meglesz a jogsi is, és a moci is, persze előbb a jogsi és utána a mocit :D a benzin mellékes szerintem, ha viszonylag jó fogyasztásúakat nézünk 5 L eszik 100 kilcsin, nekem meg max 2 kilóméterre kell elmennem faluban! :D úgyhogy meglátom mi lesz még, összegyűlik e annyi vagy nem. Köszönöm mindenkinek ^^
2012. márc. 14. 21:22
 7/9 anonim válasza:
kisfaluba jó a simson is, jogsi nem kell hozzá. xD
2012. márc. 16. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát, figyelj... Engem eddig még csak a sárga simsonommal igazoltattak, amivel 80 kilométert mentem egész életemben, a robogómban kb 3000 kilométer van, és még egyszer sem igazoltattak.

Megkérdeztem a rendőrt miért állított meg, azt mondta szúrópróba, mert az ilyen gépekkel, mint a simson babetta és hasonlók gyakran mászkálnak jogsi nélküli gyerekek.

2012. márc. 17. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:

"5 L eszik 100 kilcsin"

Öt litert a 125 köbcentis kétüteműek esznek meg úgy, hogy 140-el hajtod őket 8ezres fordulaton.

2012. márc. 17. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!