Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek a régi vagy újabb...

Nektek a régi vagy újabb autók jönnek be?

Figyelt kérdés
Ha tudtok írjatok példákat is, és miért? Csak közvéleményt kutatok :D érdekel hogy kinek mi tetszik. A válaszokat előre is köszi.
2012. márc. 12. 23:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Is-is. Alapból az újak tetszenek, szeretem a modern formákat, és a futurisztikusat sem vetem meg egy bizonyos szintig. De szívesen elfogadnék egy 1970-es Dodge Chargert is:)
2012. márc. 12. 23:26
 2/15 anonim ***** válasza:

Én 20-as éveim elején járok, de a 80-as, 90-es évek klasszikusait nagyon sokra becsülöm. Szerintem a gyerekkori emlékek égtek belém az akkori autókkal, ez lehet az oka.

Kb. 8 éves lehettem, amikor bátyám hazajött kutyasétáltatásból, és mondta, menjek le, mert ezt azonnal látnom kell. Ott állt a semmitmondóan szürke, hétköznapi lakótelep kellős közepén egy királykék, porrá tuningolt E24-es BMW. Ahogy közel értem hozzá hogy bekukkantsak, még meleg volt, pattogott a motor. 300-ig volt skálázva. Valami ilyesmit kell elképzelni: [link]

Vagy amikor a Mecsekben sétáltunk a családdal kb. a 90-es évek közepén, és az erdőből átszűrődő, egyre hangosabb motorüvöltözések és gumicsikorgások kíséretében felvillant az egyik kanyarban egy tűzpiros Lamborghini Diablo. Megszólalni sem tudott senki, annyira irreális élmény volt. Másnap már be is szereztem egy ugyanolyan Bburago-t valami újságosbódéban, ami azóta is megvan.

2012. márc. 12. 23:54
 3/15 anonim ***** válasza:

A régiek.

Nem csak a forma, hanem a kialakítás miatt is. Voltam ma egy márkakereskedésben, ahol azt a márkát árusítják, amiből van itthon egy 22 éves és egy 7 éves modell. Megnéztem az újakat, konkrétan úgy néznek ki, mint valamiféle börtön: Vastag oszlopok, vastag borítások, minden közrefog és beszorít, mintha mozdulni se tudnál.

A 7 éves gép azért sokkal szabadabb, bár ott sincs sok helye az embernek.

És a 22 éves kisautó? Röhögve elférek, oda teszem a lábamat-kezemet ahova akarom, nincs semmi amiben elakadna. Minden légies, könnyű, sokkal kevésbé különít el a világtól.

Nem tetszik az irány amibe az autók külsejének és belsejének fejlesztése megy.

2012. márc. 12. 23:57
 4/15 anonim ***** válasza:
*belseje, mint belső tere. Azért az automata szivató meg a szervokormány sokat könnyít a helyzeten. :)
2012. márc. 12. 23:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Régiek. Az újakból is van 1-2 ami tetszik, de maradok az E30-E34es szériájú Bömbiknél, meg a nagy álomnál a '71es Plymouth Hemi Cudánál.
2012. márc. 13. 00:04
 6/15 anonim ***** válasza:

Én az újabb autókért rajongok(sajnos -mivel, hogy nem tehetem meg, hogy ilyet vásároljak) Imádom az elegáns autókat. Legyen nagy és kényelmes mintha egy hotelban lennék. Bár ez nem ide tartozik de számomra nagyon fontos a kocsi szine ez azt jelenti, hogy pl. ha egy Peugeot 406-ot szeretnék megvenni akkor nálam csak a fehér szin jöhetne szóba mert ez a szin áll a legjobban a tipusnak.

Visszatérve az újabb autókhoz azért szeretem öket mert már az "jó" érzés, mikor becsukom az ajtaját. Teljesen elzár a külvilágtól. Egyszerűen szeretem a minöséget és a luxust a kocsik esetében.

2012. márc. 13. 00:34
 7/15 anonim ***** válasza:

A legjobb autókat a 80' években gyártották.. :)

Formailag viszont az új Volvók,és Fordok tetszenek..

2012. márc. 13. 06:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem a 90-es évek végi 2000-res évek eleji kocsik jönnek be.

Audi A3, A4, A6, A8

Volvo S60, S80, V70

VW Passat, Golf, Bora

BMW E36, E39

És hogy miért? Ezek még igazi autók! Ekkoriban még a minőségre mentek. Ezeket még igazán jól összerakták. Még így 10 év felett is lenyomják minden szempontból (felszereltség, megbízhatóság, menetteljesítmény) a mai új autók többségét.

Persze egy vadiúj A6-osra sem dönteném rá a garázst, de a realitások talaján maradva ezek jönnek be. Eszembe se jutna venni pl egy 1-2 éves Renaultot mikor vehetek egy 10-12 éves Audit is:) De egy 20 éves kettes Golfot is többre becsülök mint mondjuk egy új Suzukit.

2012. márc. 13. 08:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem a 2000 évj. körüli autók tetszenek,

hármas bmw, audi a6 kombi, C mercedes, S mercedes, volvo s80

2012. márc. 13. 09:22
 10/15 anonim ***** válasza:

régiek ,mert mert nem drága fent tartani,jo motor jo karoszéria ,semi hulye elektronika csak ami kell minimálisan,mikor az bedöglik 6 honapig csak nézed mert egy kis szar cserélése 500 000 ft.

régit fogot bonto vagy szerelő egyaránt gyorsan megoldja a bajt.

főleg most még jobb mert csoda szép kocsikat lehet németektől behozni mercik bmw első tulajtol enyhe km ora állásal, eredeti szerviz könyv első tulaj, magyaroknál veszel kocsit csak az eredeti amit uzletben veszel amit kereskedő stb...az már rég nem igaz óra állás.

10 kereskedőből multkor olvastam 7 tiltakozik hogy rá tegyenek számitogépet meg tudják az igazat akocsirol vásárláskor.

mivel náluk meg hirdeték autobeszámitást ujat veszel és akár 2 000 -- 5 000 eurot is adnak a régiért ,kereskedők meg filérekért adják el a régi szép kocsikat.

2012. márc. 13. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!