Egy ismerősöm állítása szerint a 2006-os aprilia rs125-ös motorja amin 160-as henger van 240km/h-val megy 2 személlyel. Szerintetek ebből mennyi igaz?
Persze, hogy megy... Én meg tegnap 120-szal tekertem haza biciklivel.
(kicsit nagyobbat lódított a kelleténél a kedves ismerősöd)
Ha mechanikus a km-óra akkor azzal meg tudom ezt csinálni.
Sőt, akár valós 50-nél is mutathat maximumot.
Az én motorom is 120-szal megy 2. sebességbe kapcsolástól folyamatosan.. :D
Ebből konkrétan semmi sem igaz :)
A motoGP-ben (125) vannak a gépek végsebességei ~200-210 között, de azokban jó 2-3x annyi lóerő van, mint egy utcai gépben, egy hajtáslánca többet ér, mint egy rs125 a szalonból és egyedül ül rajta egy 50 kilós versenyző.
Nekem Rs 125 van képben is vagyok a motorokkal kapcsolatban mindennel, stb semmi sem igaz belőle :D
Utolsónak: tisztában vagy te egy 125 ös Gp motor menettulajdonságaival? 200-210 a vége? na ne viccelj, kicsit járj utána a dolgoknak, mielőtt bármi hülyeséget is mondasz
Utolsó:
Miért, szerinted mennyi?
Csak, hogy lásd tisztába vagyok a dolgokkal:
Ez a pálya a 125-ös moto GP leggyorsabb pályája, itt is csak a mezőn fele van 220 felett és 230 az abszolut max.
Egy gyengébb pályán (pl. a japánon) az átlag max. sebesség már csak 200-210, itt pl. 1 ember tudta átlépni tavaly a 220-as "álomhatárt".
Szóval ha baromságokat beszélnék légy oly kedves linkeld nekem a versenyt, ahol 125-ös motorral lényegesen gyorsabban mentek az itteni értékeknél...
Ha pedig ez nem megy, akkor viszont látás trollkodj máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!