Hogy kell egy 250es motrot beállitani? Többi infó lent
Ha fullad, akkor valószínűleg sokat kap középtájon. Próbáld meg lejjebb tenni a súbertűt (jó lenne amúgy tudni, milyen karburátor van rajta, de úgy látszik, ez titok), középtartományban elsősorban az szabályoz. Ha ezzel nem jutsz eredményre, akkor alacsonyabb benzinszint vagy kisebb főfúvóka kell.
Ja, és nem árt minden egyes változtatás után megfigyelni a gyertyaképet. Fel kell melegíteni üzemi hőfokra a motort és lehetőleg egy adott fordulatszám-tartományban tartva kell vele körözni pár percig. Ha utána kiszeded a gyertyát, látható lesz, hogy milyen a keverék összetétele, kell-e még neki benzin vagy levegő.
Motorommal volt hasonló. Túl sok levegőt kapott és azért fulladt.
Én úgy csináltam hogy leszedtem a légszűrőt és amikor le akart fulladni kicsit befogtam a légszűrő helyét. És a motor életre kelt :) Ez után meg beállítottam a karbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!