Milyen a yamaha jog robogó? Tapasztalatok?
Simson ?! holélsz te !
A Jog elég jó kis motor nekem van egy ilyen gépezetem jól lehet nyomni vele az egykereket :D
üzenet az előző hozzászólónak:
Hol élsz te? a simsont fikázod te? aki olyan topa hogy a váltáshoz már túl gyp-s vagy?
kit érdekel hogy a robogóval lehet egykerekezni? -hát persze hogy lehet hiszen az egész robogó van vagy 30 kiló...kéznél van a hátsó fék is .És ennyi!
SZÁNALMAS az összes robogós. Egy vicc a robogó. -motornak nem nevezhető. Ennyi.
Szánalmas mikor egy fiú! menőzik a robogójával...hát kérlek hol élsz te?
a robogó az az öregasszonyoknak való bevásárolni...
wááá... utálom mindet.. ki is tiltanám az összeset. forgalomba nem engedném. A hangjuktól meg rosszul vagyok
Csak az nyugtat hogy télen kicsit nyugis a helyzet mert nem hozzák elő a robogókat.
üzenet az előző hozzászólónak:
Boccs tata , már ott kezdődik az egész hogy a Yamaha Jog-ról van szó , nem a te mozgó szerszámos ládádról !
Egyébként nem fikázom a simsont mert tényleg jó motor , csak téged idegesítelek... Én inkább téged tiltanálak el mindentől , te vagy a szánalmas, hogy semmiből csinálsz katasztrófát...
Nekem ilyen van.. rem. az újról beszélsz.. :D
Jó a fogyasztása, fürge kis robogó. Nekem a méretével van gond, picit alacsony az Aerox-okhoz képest.Városban tökélestes mászkálni vele, a bukó belefér a tartóba is.
Én írtam először, hogy a robogó szar.
na akkor leírnám mi okokból:
Kis rugóútja van, a városban szétveri a csuklódat.
Zörög-csörög-kalimpál rajta a sok undorítóan rideg műanyag
Ha bármi baja van a motor felét rá kell költeni a javításhoz
Unalmas: nem tudsz váltani, a hangja meg olyan, mint mamám kávédarálójának
És amiért utálom a robogósokat:
Azt hiszik motoron ülnek, de az sosem lesz motor amin össze tudom koccintani a térdem.
Miattam lehet 15 lóerős Minarelli vagy miaf4szom blokkos jámáhá éroksz az is szar.. Úgy ülsz rajta mint a WC-n.. Azért így építették a robogókat, hogy az '50-es években a háború után szegény Olaszországban a nők egyszerűen bevásárolhassanak, és hazahozhassák a krumplit meg a répát a telekről.
Azért van ott a lába között a hely, hogy oda pakolhasson.
A robogósok meg lenéznek, minket Simsonosokat.. Hogy ha.. hülye csórók..
De én legalább 1 óra alatt megcsinálom a Simsonomat párszáz forintból hogyha baja van, és ezt lehet normálisan dönteni, mert van vmi a lábad között és érzed a motort.
mi az hogy robit akartál és nem tellik rá?_? meghibbantál kisfiam? - elárulom más másik motorom is a simsonon kívül.- amiért megdolgoztam diákként - nem pedig kisírtam apucinál a kávédarálót mint egyesek.- váltani nem tudsz mert segg hülye vagy és akkor itt fikázod a motorokat:?
Valaki kimondta az igazságot ami nyílvánvaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!