Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hanyadjára sikerült a forgalmi...

Hanyadjára sikerült a forgalmi vizsgátok? ( B kategória, autó)

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

B-ből 96'-ban vizsgáztam,péntek délután utolsó voltam,szakadó eső. Szerinted? :) Elindultam. A lekanyarodó sávban bent állt a helyijárat,ott a megálló. A szemét vizsgabiztos meglátta,de már tudta hogy későn van,aszongya menjek jobbra. Na,busz előtt bekanyarodtam,oké,álljunk meg. Megbukott. Mé? Mert be kellett volna állni mögé,meg kellett volna várni még mindenki jegyet vesz,elmegy,utána bekanyarodni. Anádat. 2 percet ha vezettem,azt kiraktak. Még haza sem vittek,7 kilométert gyalogoltam az esőben. 2 hét múlva újra vizsga,mondta az oktatóm,múltkor sietett a vizsgabiztos.. Nebaxx. Nem kell különórát vennem,menjek csak vizsgázni. És lám, átmentem hibapont nélkül! :)

Szóval másodikra.

C kategória első, T kategória első.

2012. márc. 11. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Elsőre sikerült.

Vizsgabiztos keci volt és meg akart buktatni. De nem jött össze neki :)

2012. márc. 11. 18:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Elsőre.

De van egy olyan érzésem, hogy az elsősegélyből elvérzek...

2012. márc. 11. 19:51
 14/18 anonim ***** válasza:
1979. elsőre...
2012. márc. 11. 22:16
 15/18 A kérdező kommentje:
De jó , hogy itt szinte mindenkinek elsőre. Nekem még másodjára sem , most állok igen kétségbeesetten a harmadik előtt. :(
2012. márc. 12. 07:58
 16/18 anonim válasza:
Harmadikra.
2012. márc. 12. 11:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hogyan álltál hozzá a harmadikhoz? Mert én már úgy vagyok vele , hogy kettő nem sikerült akkor miért sikerülne harmadjára.
2012. márc. 12. 11:37
 18/18 Bajer ***** válasza:
3.-ra 2000. augusztusban, Cegléden
2012. dec. 29. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!