Mi a véleményetek az audi a6-osról?
kényelmes, kicsit sok a fogyasztása én a 2.5ös TDI-t ajánlom 6sebességes manuális váltóval 230-250nél simán "gurul" nagyon kényelmes autó nem ráz alig van hangja, és persze szép :) de ha nagyon vagyány akarsz lenni akkor audi RS6 ;) nekem az van :) gyárilag megy 310et :) de duplaekkora motor van benne 1esbe 75km/h... :)
20/f
az előző vagyok :)
RS6 duplaturbós, közvetlen befecskendezéses V10-es benzinmotorja 426 kW, vagyis 580 lóerő teljesítményü, nyomatéka pedig 650 Newtonméter, utóbbi 1500-6250-es fordulatszám között rendelkezésre áll! A különlegesen kompakt, 67 cm hosszú és 278 kg-ot nyomó 5,2 literes benzinmotor az S6-os és S8-as erőforrásával rokon, de a jelentősen megemelt teljesítmény miatt szinte teljesen átalakították. Az új Audi minden egyes lóereje annak ellenére is csak 3,5 kilogrammot cipel, hogy a tömege nem csekély, 2025 kg. A menetteljesítmények egy vérbeli sportkocsiéhoz hasonlóak: 0-100 km/órára 4,6 másodperc alatt gyorsul, 0-200-ra 14,9 s alatt, végsebessége pedig szokás szerint 250 km/h-ban korlátozott – ezek kiaknázásakor viszont biztosan feljebb szökik a 13,9 literes átlagyfogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!