Forgalmi vizsgán a vizsgadrukkot hogyan győzted le?
Én tiszta ideg voltam, olyat rontottam amit már első órán se rontottam volna el... persze amikben gyakran hibázok azokra kínosan ügyeltem ezért elkerülte a figyelmemet egy kanyarodó főútvonal tábla (az igaz h a burkolat nem volt felfestve, de a táblákat kellett volna nézni)... amit persze tudtam h ott van, hiszen már mentünk arra sokszor de ami ma volt, az se kép se hang... 30-40 percig bírta az agyam a stresszt utána felmondta a szolgálatot, az se segített h hiába mentem szépen 45-50el folyton előzgettek és a vizsgabiztos csak hümmögött elég idegesítő volt.
Hogy lehet legyőzni a stresszt? Én már gondolkoztam valami szeren, esetleg valami természetes nyugtatón ami nem túl erős. Valami olyan kéne ami nem lassítja le az agyam, de megnyugtat ilyen létezik?? Persze nem a legjobb módszer tudom de nem tudok mit kitalálni! Normál vezetés órán már tök jól megy de ha beül hátra a vizsgabiztos összefosom magam.
amikor én vizsgáztam az elsö kettönél teljesen ki voltam készülve,az oktatóm is nagyban közrejátszott ,hogy olyan ideges voltam!semmi jóval nem biztatott,meg is buktam....
aztán fel is adtam a dolgot,2 évig nem is próbálkoztam,nem is érdekelt!
aztán tavaly gondoltam egyett,ha már benn áll a pénzem,igazából nincs mit vesztenem...iskolát váltottam,csodálatos oktatót kaptam,de az elözö esetből tanulva,elöre leszögeztem,hogy semmiféle ordibálást nem vagyok hajéandó elviselni!
ö ismerte az elöző oktatómat és mondta is,hogy nem csodálkozik( nem én voltam az egyetlen,aki eljött abból az iskolából)
nagyjából 10órát vezettem az új oktatómmal és mellette sokkal felszabadultabb voltam és elsöre sikerült is a vizsgám nála!
csak pozitiv dolgokat mondott nekem és kérte,h én is úgy álljak a vizsgához,hogy biztos meg tudom csinálni!
hiba nélkül átmentem a vizsgán!
szerintem nagyban közre játszik a dologban,hogy az oktatód mennyire van egy hullámhosszon veled!!!
semi extra , sajna nem tudsz tenni semit ,mert tul reagálod.
gyogyszert ne vegyélbe mert ki tudja mit tesz az agyaddal lehet olyan komás leszel nem fogsz tudni koncentrálni és 10 percig nem birod.
gondolj arra , bérautot vezetsz,és apud van meleted ,és egy haverja hátul.
és vezesss lazán tuti lesz ,én nekem sikerult !
köszi a válaszokat.
az oktatóm valóban nem bíztat nagyon. néha rájön h megdícsér de nem viszi túlzásba. igazából az órákon hiába nem rontok semmit, indulás váltás ilyenek szépen mennek (sztem) attól még bénának érzem magam.
vannak akik totál nagyra vannak maguktól és közbe meg beülsz mellé és minden nagyobb kereszteződésben lefullasztja a kocsit, vagy még a kresz-szel sincs tisztában. néha irigylem a beképzeltségüket nekem pont az hiányzik h kissé nyugodtabb legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!