Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat tipo/tempra 1.4. ie nem...

Fiat tipo/tempra 1.4. ie nem indul?

Figyelt kérdés
Üdv. Segítséget szeretnék kérni.Fiat Temprám nem indul. Elöl a tűzfalon van két relé amik ha ráadom a gyújtást nem tudnak bent tartani, és az üzemanyag szivattyút nem indítja el. Valószínűleg bezavar neki valami.

2012. márc. 5. 18:47
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Enyém alap 6,5 ha annál óvatosabban megyek akkor márt túlfogyaszt de max 8,5 körül eszik. Amikor beletetted a seat ECU-t állítottál valamin? az hengerenkénti injectoros volt nem?(a seat amiből származott az ECU)
2012. márc. 5. 21:17
 22/29 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Az 1.9 TDi tipok 90/92 LE közvetlen befecskendezésűek vagy kamrás motorok?
2012. márc. 5. 21:20
 23/29 anonim ***** válasza:

A Seat központi injektoros volt.

Az 1.9TD pedig kamrás.

Közvetlen befecskendezős tudtommal nem volt.

Amúgy a világból kivisz az a motor :)

2012. márc. 5. 21:23
 24/29 anonim ***** válasza:

Mikor betettem nem állitottam semmit.

Beindult, öröm-boldogság. Pár percig járattam, leállitottam, akku saru le-fel, utána ment az első útjára.

Alapjárat viszont alacsonyabb volt utána, 600-800 között. De hát az belefér.

2012. márc. 5. 21:26
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2012. márc. 5. 21:46
 26/29 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen.

Ha további Tipo gondod van, irj privátban, azt észre fogom venni.

2012. márc. 5. 21:49
 27/29 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a direktre kötés nem jött össze. Így sem indul.
2012. márc. 6. 18:10
 28/29 anonim ***** válasza:
vedd ki az üzemanyag szivattyut és nézd meg ha direktre kötöd müködik-e és megfelelöen szállit-e
2012. márc. 7. 17:14
 29/29 A kérdező kommentje:
Szivattyú szállít. Szerintem ott lesz a gond hogy a szivattyú most aksirol kapja az áramot és nem a relén keresztül és a relé nem tud zárva maradni. A relé vezérlését kell még összezárnom hogy az ECU azt higgye hogy megy a szivattyú. Erre a következtetésre jutottam eddig. Vagy bejön vagy nem.
2012. márc. 7. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!