Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat tipo/tempra 1.4. ie nem...

Fiat tipo/tempra 1.4. ie nem indul?

Figyelt kérdés
Üdv. Segítséget szeretnék kérni.Fiat Temprám nem indul. Elöl a tűzfalon van két relé amik ha ráadom a gyújtást nem tudnak bent tartani, és az üzemanyag szivattyút nem indítja el. Valószínűleg bezavar neki valami.

2012. márc. 5. 18:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg mehet direktbe, ha úgy működik fölösleges túlórázni rajta, ha megbontod szerintem kiderülne hogy a fél elektromos rendszere kuka.
2012. márc. 5. 20:29
 12/29 A kérdező kommentje:
Lehet azt csinálom hogy kap direktre a pumpa 12V de ez csak akkor jön össze ha valamelyik relé nem vezérel még valamit. Vagy mind a kettő a benzinpumpáért felel? Valakinek összejött ez így?
2012. márc. 5. 20:30
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekem össze jött igy.

A bal oldali ajtónál áttudod húzni a kábeleket, a küszöbnél lévő műanyag valami alatt meg hátra tudod vezetni.

2012. márc. 5. 20:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Egy kérdés nem hibája a kocsinak csak kíváncsi vagyok.van a bal oldali első doblemez előtt egy tartály téglalap alakú ügy körülbelül 10x20x30cm-es belecsatlakozik a központi injectorba egy mágnes szelepen és a mágnes szelep előtt még van valamin keresztül tudtommal ezzel szabályozza a tökéletes levegő benzin keveréket. De a bba a tartályba hogyan kerül levegő azt tudom hogy a kocsi alján hátrafelé mennek a csövei.
2012. márc. 5. 20:39
 15/29 A kérdező kommentje:
Akksirol kötötted direktbe vagy a relétöl? Biztosítékot tettél közé?
2012. márc. 5. 20:41
 16/29 anonim ***** válasza:

Aksiról kötöttem direktbe, biztosíték nélkül.

Ha van neked kéznél biztosítékod akkor rakhatsz bele.

2012. márc. 5. 20:43
 17/29 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom remélem összejön. Nem akarok több pénzt rákölteni.
2012. márc. 5. 20:56
 18/29 A kérdező kommentje:

Neked is 1.4-esed van?

Fogyasztása mennyibe áll meg neked?

2012. márc. 5. 20:57
 19/29 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét!
2012. márc. 5. 20:58
 20/29 anonim ***** válasza:

Már eladtam a kis drágát.

Gyári ECU-val nem tudom mennyit evett.

Én 1.8as Seat Toledo ECU-val használtam, úgy könnyű lábbal 5 literből eljártam. Ha odaléptem neki, akkor 8-at beverte. De akkor 120 alatt nem mentem :)

2012. márc. 5. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!