Szabber13 kérdése:
Miért nem indul? Keeway Matrix racing sport 2008!
Figyelt kérdés
Eddig semmi gond nemvolt vele, de most nem indul el. Pár hónapja csinálta azt hogy hidegen nagyon nehezen, melegen kicsit könnyebben, de akkor is relatív nehezen indult, de most már egyálltalán nem! A bengacsapra gyanakodtam, mert hol folyt a benzin leállítás után, hol meg kise nyitott....kicseréltem, de semmi se változott! SOS vmi támpont?2012. febr. 23. 19:54
2/6 A kérdező kommentje:
Gyári, mint ahogy még minden! Szikra van bőven, igaz aksi nincs benne mert fenékzárlatos lett, de rugásnál agyonüt egy lovat is a szikra!
2012. febr. 23. 20:01
3/6 anonim válasza:
Azért nem indul mert tegyél már bele aksit és ne kinlódtass minket ilyen kérdésekkel. Hát ez nem simson immobilizer riasztó index műszerfal apámtöke miről megy?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Raktam bele új aksi és minden működik!:)
2012. febr. 26. 17:12
6/6 Ferenczi András válasza:
Sziasztok! Kaptam egy motort.. Matrix 50 Racing sport..
Fél éve még használták, de betegség, és haláleset miatt nem használták... így került hozzám. Vettem bele új akksit, mert nem is adott semmi életjelet.. A gyertya jónak tűnik, van szikra.. A benzintank alatt, indításkor nyomja a benzint a slagon a karburátor felé.. Az önindító beteker rendben... Hogy tudom megnézni, hogy a karburátorba jól megy-e be a benzin? Mert az a gyanún, hogy oda valahogy nem megy be... Segítségeteket előre is köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!