Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mirért jó az ha hangos?

Mirért jó az ha hangos?

Figyelt kérdés
Itt a tavasz és előkerülnek a "tuningolt" autók amikre a kipufogó helyére egy kályhacsövet szerelnek. A kérdésem az,hogy mire jó az ha repedtfazék hangja van egy autónak? Én az ilyen autótulajdonosokat szánalmasnak tartom. Egy autó akkor jó ha minél csendesebb belül és kívüĺ. Azt hiszik ezek az emberek,akik szándékosan hangossá teszik a kocsit,hogy hű de vagányak,holott szánalmasak! Értem én,hogy önmagának csinálja mert tetszik neki,de akkor ne közlekedjen olyan helyen ahol zavaró az autó fülsértő hangja. Persze lehet az is írni,hogy ha nem tetszik ne járjak az utcán vagy hasonlót. Tudom leszek olyanok akik nem értenek velf egyet hiszen mindig van ellentábor,de ezeknek az embereknek azt kívánom,hogy a babakocsiban az ő gyerek sírjon fel ha elmegy mellettük egy kályhacsővel felszerelt autó!

2012. márc. 4. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
dedó :)
2012. márc. 5. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Az.
2012. márc. 5. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

tegnap 17:00 - vagyok

kedvencem az amikor egy kis autóra raknak fel kályhacsövet, általában azokat vissza váltva ki szoktam előzni gyorsan, had érezzék, hogy nem a hang nagysága számít, hanem a motor.

2012. márc. 6. 14:19
 14/14 Blaiseboy ***** válasza:

Az első számú tuning, amit alkalmaznak, utána jön hátra a vasalódeszka.

A lényege, hogy hangos legyen, a motor teljesítménye nem számít, mert minél lassabban, megy, annál többen hallják, észlelik, hogy mekkora egy barom! :D

2013. okt. 5. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!