Mirért jó az ha hangos?
Figyelt kérdés
Itt a tavasz és előkerülnek a "tuningolt" autók amikre a kipufogó helyére egy kályhacsövet szerelnek. A kérdésem az,hogy mire jó az ha repedtfazék hangja van egy autónak? Én az ilyen autótulajdonosokat szánalmasnak tartom. Egy autó akkor jó ha minél csendesebb belül és kívüĺ. Azt hiszik ezek az emberek,akik szándékosan hangossá teszik a kocsit,hogy hű de vagányak,holott szánalmasak! Értem én,hogy önmagának csinálja mert tetszik neki,de akkor ne közlekedjen olyan helyen ahol zavaró az autó fülsértő hangja. Persze lehet az is írni,hogy ha nem tetszik ne járjak az utcán vagy hasonlót. Tudom leszek olyanok akik nem értenek velf egyet hiszen mindig van ellentábor,de ezeknek az embereknek azt kívánom,hogy a babakocsiban az ő gyerek sírjon fel ha elmegy mellettük egy kályhacsővel felszerelt autó!2012. márc. 4. 23:58
1/14 anonim válasza:
Szerintem is szánalmas, de nincs mit tenni. Vannak olyan emberek, akik szeretik ilyen módon felhívni magukra a figyelmet. Azt hiszik attól lesznek menők, ha bőg alattuk az autó. Az ilyeneknek nincs nőjük, mivel minden idejüket az autó tuningolásával töltik és ez az egyetlen téma, amelyről beszélni tudnak, így hát ezzel kompenzálják a mindenféle hiányt.
2/14 anonim válasza:
Igénytelenség az oka. A másik ilyen csoport a szakadt, herélt kipufogójú robogósok csoportja.
3/14 anonim válasza:
Ezt hívják sufnituningnak. Aki valamit is ad a kocsijára,lehet már használt jó állapotú normális hangolható sportkipufogót kapni 10000Ft ért,ami nem valami kipakolt xar,nem az a lényeg hogy üvöltsön az autó. Ezek ilyen tróger igénytelen kocsik ha megfigyeled.
4/14 anonim válasza:
Azért hogy mindenki tudjon róla, Gipsz Jakab érkezik a négykerekű csodájával!!
5/14 anonim válasza:
Az ha a csodás kis háromhengeresre felteszik a hetvenes csövet csak az üvöltés elérése érdekében, az igénytelenség.
Az viszont nem feltétlenül igaz, hogy optimális esetben nem hallasz semmit. Persze errefelé haladunk, de egy régebbi, mindenféle elektronikus vagy azzal vezérelt segédeszközt nélkülöző járműnél a hibák felismerésének is fontos eszköze az utastérbe szűrődő hang.
A kívülre kibocsátott pedig a biztonság miatt nélkülözhetetlen, használnak pl. hangot kibocsájtó berendezéseket elektromos autókon is. Azért, mert a többi közlekedő - legyen autós, kerékpáros, gyalogos - nincs felkészülve egy hang nélkül 50-nel haladó nagyméretű készülékre.
6/14 pagan válasza:
egy piszlicsáré autónak gáz ha durva hangja van,mérges kmismalac effektus:),de szerintem egy komolyabb középkategóriásna már legyen némi morgása,nem kell feltétlenül fülszaggató,hanem olyan lágyabb fajta
7/14 anonim válasza:
Hat ennek a sok marharepanak azt kivanom, hogy legalabb 1000-1500 km-t tegyen meg a kalyhacsovel egyhuzamban padlogazon es cserelje le a 4. es 5. fokozatot sirosra. Mert Ultem ilyen hanyadekban, sot repulogepen is es a morajlas ez a zaj kikesziti az Agyat teljesen, elvonja a figyelmet es korai kifaradast okoz, ezt meg tetozhetjuk a 2000W "Zenei" teljesitmennyel es akkor gyorsan kipusztulnanak mert meggajdulna az ut alatt es ongyilkos lenne tulajdonkeppen. Engem az is idegesitett amikor lukas volt a kipufogom es morajlott az auto egy bizonyos fordulaton, persze annak kornyeken amin a legtobbet hasznaljuk.
8/14 anonim válasza:
Egyébként ezekben az autókban kb. 50km autózás után iszonyatosan fáj az utasok feje a folyamatos üvöltő morgás miatt!!
9/14 anonim válasza:
Nekem rögtön a flexicsőnél tört el a kipufogó. Olyan hangja volt, hogy a parkoló autókban beindultak a riasztók :D
10/14 anonim válasza:
Az értelme annyi sztem, hogy ilyenkor lesz egy feeling-je a kocsinak, mert sokkal erősebbnek tűnik, kb olyan, ha egy nagy autóval, meg egy kicsitvel 70-el mész, a nagyot lasssúnak, a kicsit gyorsnak érzed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!