Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az F Astráról?

Mi a véleményetek az F Astráról?

Figyelt kérdés
Ismerős szidta hogy takony az egész, nagypapás kocsi. Szerinte a Swift jobb első autónak. Szerintetek?

2012. márc. 4. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Persze elismerem, hogy törékenyebb is"

és instabilabb és kényelmetlenebb stb stb stb

2012. márc. 7. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen olaj van benne. Most szerelőnél cserélték és elkevertem a papírt. Pedig a kocsiban kellene lennie.

De nem is fontos annyira, mert ez még régi kockatükrös Astra és a régi motor van benne. Az új kerektükrös ecotechesekről hallottam, hogy olajos gondjaik vannak.

2012. márc. 7. 10:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja, a lényeg kimaradt: oyan olaj van benne, amit a könyvben is írnak. Mindig is olyan volt, semmi extra.
2012. márc. 7. 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Számomra egyáltalán nem kényelmetlen a suzuki. Sőt!

Az opelnél hülyét kaptam tőle, hogy a kormányra már teljesen rá kellett húzni magam, hogy a pedálokat rendesen elérjem. Meg az a váltó.... hagyjuk már, hogy a suzuki mennyire szar.

Meg a kilátás azokon a harckocsi-ablakokon, tetézve a pipere tükör méretű visszapillantókkal...

2012. márc. 7. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Mintha pont a stift lenne hírös a váltójáról:D
2012. márc. 7. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem kell a Swiftet fikázni, az egy olcsó, megbízható autó kispénzű embereknek, ennek megfelelően vékony anyagból van és ott spóroltak a mérnökök, ahol tudtak. Nem lomha, nem instabil. Az a baj, hogy olyanok írják ezeket a baromságokat, akik nem is ültek benne, csak elhiszik amit hallanak.
2012. márc. 7. 17:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy 1.3-as Swiftem (1994) és most van egy 1.6-os Astra F-em (1999) mindegyik sedan ivitelű. Tapasztalat alapján az astra sokkal jobb. Kényelmesebb, fürgébb, biztonságosabb, jó fogyasztás és jobban érzem magam az Astrában. Igaz, hogy a Suzukival voltam árokban is és egy karc nélkül megúszta pedig 60-70-el mentem bele igaz tele volt hóval és kb 1,5 méter mély volt. Valaki szidta itt az astrákon a tükröket. Na neki üzenem, hogy ha ennyire zavart, hogy ezt megemlítsd akkor miért nem szereltél rá IFA tükröt úgy mint az öregasszonyok az ablakukba? Érdekes nekem 7 éve van meg az astra de még nem tolattam neki semminek. Kopp kopp kopp. Pedig mindig tükörből tolatom.
2012. márc. 7. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:

A Swift annyival rosszabb, hogy igénytelenebb anyagok vannak benne (az Astra sem túl igényes, de azért van egy határ), sokkal elavultabb a formája és levesebb hely van benne, kevésbé terhelhető, nem lehet benne még annyira sem aludni, mint az Astrában, stb.

De, ha a méret nem annyira fontos, akkor is inkább vennék egy Toyota Starletet, mint egy Swiftet.

2012. márc. 7. 21:31
 19/19 anonim ***** válasza:
ASTRA 1.4 8V A VILÁGBÓL KI VISZ.GYENGE, NEM MEGY NA ÉS?NEM LEHET VELE ELÖZNI ÉS? AZ ELÖZÉS NEM KÖTELEZÖ!NEKEN ERRE VOLT PÉNZEM MINDEN HOVÁ ELVISZ A FORMÁJA SOKKAL SZEBB MINT A SUZIÉ SZERINTEM, NA DE KINEK MI TETSZIK ENNYI.
2013. szept. 28. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!