Vw golf 1,9 tdi vagy honda civic 1,6 vti?
Használtautó.hu:van ott vti 600e körül,keresgélj .Civic 5-ös 1,6vti 7.3 mp alatt van százon ,vége 215 km/ó 1,9Tdi 4-es Golf 10mp a 0-100 végseb 195 km/ó Tuning nélkül. Egyrészt a tuning, ha komoly akkor nagyon drága ,nem a mekkelek féle feltekerem a tőőtést meg drótozok rá valami kukázott óriásturbót meg sportdobot típusú tuningra gondolok ,és nem is tesz jót a kocsinak.
Persze ha kifejezetten gyorsulni kell csak a verda, akkor ez nem számít.
természetesen golf TDI.
Tuningolása gyerekjáték! :) Chippel akár 20-30lóerőt is rá lehet dobni.
Fogyasztás: 5,5-6Liter (klímával)
Pár kisebb átalakítással : [link]
Ne értsetek félre, tetszenek a Hondákat is...de a vásárlói réteg már nem.... Tudom magamról ,hogy ha azt vettem volna a mostani TDi helyett ,akkor a '96 utáni 3 ajtós Civicbe 1.8Vti mocit raktam volna turbóval... De utána meg ha elmégy talira ott meg elvárják hogy büntesd a gépet,meg hogy mit tud...jujj vigyél egy kört.... Minek gyilkoljam az autómat,mikor magamnak építettem nem másnak. Mikor kész lett a mostani motor a kocsimban sokan csak azért jöttek h. vigyél egy kört ,meg hogy arcoskodjanak a kocsi(m)ban... hát nekik nem jött be. Viszont a régi barátokat,ismerősöket szívesen vittem Mert tudtam nem a gép miatt haverkodnak velem lassan 20 éve... Szóval elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!