Általában mennyibe került egy kocsi körbespoilerezése?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 15:50
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom de, hogy nagyon hülyén nézne ki "körbe" spoilerezve az tuti! :)))
2/7 A kérdező kommentje:
Jóóóó, de tudod hogy értem: Nem első lökösre gondoltam hanem hátsóra is meg a küszöbre is:)
2012. márc. 2. 17:13
3/7 anonim válasza:
ha normálisat akarsz, az drága dolog. egy tipp: ha leülteted, és raksz alá szép felniket, már sokkal jobban néz ki.
4/7 pagan válasza:
egy városi autón szerintem iszonyat gagyin néznek ki ezek a szoknyák+a nagy aluszárny,az még nevetségesebb amikor suzukira meg ilyenekre rakják,ha nincs komoly autód hozzá és sok pénzed akkor ne vágj bele mert iszonyú pancserül fog kinézni és inkább nevetséges lesz mint szép,én is azon a véleményen vagyok hogy egy szép felni,gyárias külső,ültetés és még egy pár apróság és elérted a legszebb állapotát a járgánynak,ne ess át a ló másik oldalára mint oly sokan
5/7 Napkiraly válasza:
Százezer körül + fényezés, de hülyegyerek autó lesz belőle, és nem fogja senki megvenni ha el akarod adni
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. márc. 3. 06:41
7/7 anonim válasza:
50 000 - től ötmillióig ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!