Rendelkezem A1 jogosítvánnyal 2éve, A korlátlan jogosítványt, hogy tudom megszerezni (2012-ben)?
Ez szerintem nettó baromság, ugyanis ilyenkor neked NEM ÚJ jogsit kell letenned új kategóriára, hanem kategóriaváltás vagy valami hasonló a neve.
KRESZre egyáltalán nem kell menned és vezetni is jóval kevesebbet kell majd, meg ha jól emlékszem rutin vizsga sincs csak forgalmi.
Informálódtam kicsit...és ezt a levelet kaptam válaszként az egyik autóiskolától:
Sajnos a tavaly december 1-től hatályban lévő új jogi szabályozás értelmében különbözeti vizsgát már csak az tehet, akinek 1 évnél nem régebben szerzett A1-es, vagy A "korlátozott" vezetői engedélye van.
Így Önnek jelenleg a teljes "A" korlátozás nélküli tanfolyam- és vizsgakövetelményeket teljesítenie kell.
Szeretettel várjuk!
Felháborítónak tartom ezt az egészet...Mi a jó isten f****-ért kell nekem újra KRESZ vizsgát tennem ha a kategóriában már szereztem...?!
Eh, ez kabaré...
Akkor még szerencse, hogy helyből A korlátlanra mentem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!