A korl. és Korlátlan közti üresség :D?
Figyelt kérdés
Az A korl. jogosítvány max 25KW min 150ccm, az A pedig 35KW és minimum 100km/h. Ez lehet hülye kérdés de mértnem úgy szól az A korlátlan hogy 25KW felett? Mert ez olyan mintha a a 25 és 35 kw közötti motorra nem kell jogsi XD2012. febr. 16. 19:58
1/6 anonim válasza:
hát te nagyon el vagy tévedve...
2/6 anonim válasza:
A korlátlan azért korlátlan, mert mindegyikre jó. Annál nincs olyan hogy tól, segédmotorkerékpárra is jó.
3/6 anonim válasza:
A jogsis kategóriáknál maximumok vannak, ez alól csak a vezető életkora a kivétel...
M - max 45 km/h, 50 ccm, 4 kW... min 14 életév
A1 - max 125 ccm, 11 kW; min 16 év
A korl - max 25 kW ÉS 0,16 kW/kg; min 18 év
A - korlátlan; 21 vagy két év gyakorlat
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a korlátlan mindenre jó mert nekem is ez van :D csak pár autos iskolánál úgy írják hogy 35 KW felett :D
2012. febr. 17. 19:05
5/6 anonim válasza:
Azok aztán érthetik a dolgot...
Nekem is korlátozás nélküli A van, mégis 11kW-os gépem van. Mondjuk 250 ccm, így nem volt más megoldás. :)
6/6 anonim válasza:
*jó, csinálhattam volna korlátozottat is, de annak mi értelme? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!