Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vizsgáztatok már 2012-ben...

Vizsgáztatok már 2012-ben forgalomból?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

ismerősöm igen. 30al megkente a VB-t, átment. azt nem tudom, hogy hogy vezet, neki sürgősen kellett a jogsi, mert megy ki külföldre melózni.

nekem jövő hónapban lesz a vizsgám, sztem én is igénybe veszek egy kis "hátszelet", mert ha mégegyszer megyek, az is kb ugyanennyibe kerül, és 5 pótórától sztem ennél okosabb nem leszek.

2012. jan. 19. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
én nem tudom mikor megyek nekem még van hat órám , csak azért kérdezem mert kíváncsi lennék , hogy működik az új rendszer. És manapság még működik ez a lefizetés dolog?
2012. jan. 19. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:

ne viccelj, Magyarországon nagyon is virágzik a korrupció. pláne ilyen helyeken.

nekem is van hátra még pár órám.

az a szemétség az egészben, hogy a VB nagyon szubjektívan is tud értékelni, tud szemétkedni. ja, és nincs senki, akinél jogorvoslattal élhetsz, hiszen ő volt csak ott meg az oktató. semmi más tanú nincs rá, h te esetleg szabályos voltál, de ő másképp gondolta.

ha kiszámolod, hogy vizsgadíj 11 rugó, plusz 5 pótóra 12500, akkor már ott vagy, hogy inkább megkened 25 ronggyal a VB-t, mintsem megint nekimenj a vizsgának, és esetleg az se sikerüljön. ha szerencsés vagy, és tényleg jól vezetsz, akkor lehet, hogy elsőre átmész, ismerek ilyen embereket is. de a legtöbb ismerősömet legalább 1x elhúzták, pedig nem bénák, csak épp rossz napja volt a VBnek.

2012. jan. 19. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Én megkérdeztem az oktatómat , és azt mondta , hogy : " ma már ez nem divat ... régen az volt". Úgyhogy akkor most nem tudom , hogy hogy van , vagy , hogy miért mondhatta ezt.
2012. jan. 19. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem oktatóm mondta akkoriban hogy az egy dolog hogy valaki tud vezetni minden hülye megtanulja kb fél óra alatt kezelni az autót,közlekedni kell tudni az a több idő és azért a vizsgabiztosok nem szoktak csak úgy ok nélkül buktatni annak oka van egyébként is asszem 10 hibapont van az után jár bukás.Én egyszer buktam a forgalmin összesen de igaza volt a vizsgabiztosnak és elfogadtam teljesen korrekt volt.
2012. jan. 19. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

nem tudom merrefelé laksz, itt Bp-n sajnos divat.

nem egyszer tapasztalom, hogy index nélkül cikáznak egyesek jobbra balra. valahogy mégis kaptak jogsit. meg azok a "nyomorékok" is, akik az x5össel 3 helyet foglalnak el...

az autót kezelni tényleg bármelyik kisegítő óvodás tudja. nem állítom, h én vagyok a tökéletes vezetés szobra, viszont figyelmes, körültekintő módon vezetek, a szabályokat a lehetőségekhez mérten maximálisan betartva, hiszen nem szeretnék csekkeket kapni a sünöktől.

valamint nincs kedvem a jogsi eredeti árának dupláját kifizetni vizsgadíjban. pláne mostanában lesznek sztem genyák, nagy a hiány az államkasszában...

2012. jan. 19. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!