Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s50b be kell henger...

Simson s50b be kell henger fej pakolás?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 21:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
na mért fúj ki?
2012. febr. 29. 18:40
 22/25 A kérdező kommentje:
és akkor mi van ha 50 meg 1000ccm ?? valami nem tetszik??? lehet hogy neked kell fecske bicikli de én maradok a motornál fa.zfej.
2012. febr. 29. 18:52
 23/25 anonim ***** válasza:
zfej az te vagy kis fiam tanulj meg motorokat javítani és nem kell a nagyvilágban szét kürtölnöd ,hogy hülye vagy a technikához! neked 1000 cm3 van na erre írtam neked a járgányodat az meg a fecske! jó biciglizést!
2012. febr. 29. 21:17
 24/25 A kérdező kommentje:
pff ember jól vagy eszednél vagy te annyira okos vagy hogy szét csattan az agyad meg minek motorot javítani mikor megtehetem te hogy el vigyem szerelőhöz csak jókat nevetek az ien túl okos parasztokon mint te taki bááááá amúgy meg kajak nagy dumád van csípői a se..em ba.meg ..... 50 ccm kb nekem 8-9liter benzin az egy fél nap télen gigxer meg 20 literes a tank az meg kb 1 nap hringen mikor pálya nap van :)) többieknek még egyszer köszi nem nektek szól csak ennek a túl okos fa.znak! ha meg nem tetszik valami gyere le Ózdra meg tudod mien a világ.
2012. márc. 1. 01:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Na már látom nem csak a fizika a gyengéd? ide tartozik a Magyar nyelvtan, irodalom a földrajz ha már ózdi vagy akkor észre vehetted volna ,hogy vannak sokkal alacsonyabb tájak kicsi hazánkban ,Ózdra fel megyünk nagy általánosságban! "ien"mint szó nincsen a,hogy szó elé vesszőt írunk, de még Ózdon is! Hringgen motorozol ? de a hengerfejet fel teszed kérdésbe aztán kérdezed ,hogy alul miért jó a papír ? te ezeket csak álmodod , aztán fel ébredsz és azt veszed észre ,hogy pisis a lepedőd!! ha ilyen nagy motoros vagy akkor már hallanod kellett volna a Nógrádsipek MZ -ssekről na én nekik szoktam javítani!
2012. márc. 1. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!