Simson s50b be kell henger fej pakolás?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 21:42
11/25 anonim válasza:
vannak okos emberek!!! tömítsed ......de csak a faluba motorozzál vele!
12/25 A kérdező kommentje:
jók a pannóniák azt tudoom :DD megoldottam hogy tettemközé tömítést vettem hozzá :)) köszi nektek :)) neked meg aki ezt komizta "vannak okos emberek!!! tömítsed ......de csak a faluba motorozzál vele! " lehet hogy te vagy falusi de én városba lakok öcskös és rendesen tolom 600 as Gigxxerrel csak a holt szezonban használom a szimot és nem nézzem le a kicsiket mert valahol el kell kezdeni mindenkinek így nekik is szóval okosan beszéljél mert ha motorozol szerintem te is itt kezdted csak akkora arcod lehet hogy jó volna nekem kipunak jobban gyorsulna a gigxer meg nem kéne el felejteni hogy mindenki kis motorral kezdi aki nem akar meghalni ha megvalami nem tetszik akkor el lehet ballagni a ge.ibe ! többieknek még egyszer köszi:)) !
2012. febr. 28. 21:45
13/25 anonim válasza:
Végre egy kérdező aki lebassza azt ,aki az előtte jól válaszolókat hülyének nézve,csak magát érzi okosnak.
Kössz kérdező
A.H
14/25 A kérdező kommentje:
hát most tesa nem azért kérdeztem mert tudom mert eddig mikor tanultam nem volt ien bajom simoval ugye a gsxr meg szak szervízben csináltatom így ahhoz nekem nem kell nyúlni ez meg fujja itt nekem a bu.iságát .. meg ezt mi motorosok nagyon el itéljük hogy le nézik a kicsiket mert mi is anno itt kezdtük szóval ezt nagyon nem szeretem ha valaki le felejti hogy honnan jött holkezdte ez tipikus divat motoros.
2012. febr. 28. 21:53
15/25 A kérdező kommentje:
le felejti helyett el felejti sorry.
2012. febr. 28. 21:54
16/25 anonim válasza:
kicsi öcsi te egy nagyon hülye városi simós vagy és még rázod is azt az üres fejed az első írta neked ,hogy nincsen tömítés abba a szarba ,te meg a többi idióta meg magyarázzátok a hülyeségeteket! gondold át normális fejjel ,ha képes vagy rá ,de nem hiszem! papírból csinálni hengerfej pakolást ? idióta!!!!!! tűz tér, ki fog égni belőle! esküszöm hogy ti azt gondoljátok magatokról a simóval kapcsolatban ,hogy okosok vagytok! akkor simóztam mikor még apád pelenkát hordott és veled szemben én tanultam fizikát!
17/25 A kérdező kommentje:
1 nem kéne apázni én se család tagoztam szóval okosban atátikával meg nem vagyok kis öcsi én meg akkor csapattam gsx r rel mikor te enni adtál a disznóidnak kö..ög szóval okosan.......aztaa akor henger alatt miért van papírbólkomolyan mondom neked az a bajod hogy akkor tudomány van a fejedbe hogy szét csattan mint aug 20.án a tüzijték rakéta . meg nem városi simos mert nagy motorral is nyomom nyáron tudod se..rakéta 1000ccm ha egyáltalán tudod mi az az ezer köbcenti motorban.
2012. febr. 28. 23:12
18/25 anonim válasza:
A.H vagyok:
persze én is azt írta még egészen az elején nem kell hengerfej tömítés.fém a fémmel tömít.de ha kifúj,akor erre írtam van hőállő paszta és azzal meg lehet csinálni.
19/25 A kérdező kommentje:
na ugye nagy okos hogy lehet tömítést tenni ...a.h thx :)
2012. febr. 29. 11:10
20/25 anonim válasza:
1000 cm3 meg az 50cm3 te sem az eszedről vagy híres!!! még a disznót sem lehet rád bízni!!! azt tudod miért fúj ki? a henger alsó részén ,hol van akkora hő mint felül? de ki nézem belőled ,hogy a fecske kerékpár árát nézted cm3-nek az 1010 ft -ba került!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!