Audi 80 1.9 TDI Quattro?
Sajnos az ilyen kuplung és adagolós dolgokhoz nem nagyon értek. (b4). De szerintem ezek a 20-22 év körüli autók nem sokáig bírják ha ennyire felpiszkálod őket. Rövid úton széthullanak ezért nem javasoltam az audit sem. Némelyiknek már most is véres a torka főleg ha megtuningolod...
Ha egy b5-nek újraírod a motorvezérlőjét akkor azzal még jó néhány évet eljárkálsz. A kuplung és nagy turbó csak ráadás. Könnyen el lehet érni a 180Le körüli teljesítményt velük.
ezt venném:
Ülésfűtés, bőrkormány, sportülés. Egy motorvezérlő átírással felszakítja az aszfaltot. Ráadásul 6L körül eljárkálsz vele!! :)
Ez a 2,5-ös audi nem rossz. Mindenesetre ha 1 mill alatt keresel autót akkor a b5-ös TDI passatokból (110Le) válassz amit az első oldalon linkeltem. Kis alkuval elhozhatod őket 900-ból és egy elektronika átírás megvan 20 000ft-ból.
Viszont azt javaslom, hogy 20-22-éves autót semmiképp ne vegyél mert rövid időn belül széthullik ha megtuningolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!