Szabados "Pascal" kérdése:
Melyik autót érdemesebb megvenni egy range rover evoque-t vagy egy bmw x6-ost?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 19:18
1/9 anonim válasza:
az új bmw-k nagyon szervíz igényesek a range rover megbízhatóbb
2/9 anonim válasza:
rover evoque női autó lévén vbeckham tervezte az x6 szintén ratyi (az veszi akinek van pénze de nincs fantáziája a legnagyobb szám egy xel.. fuj)inkább x5 de az sem
Ajánlatom range rover sport vagy gl merci
(ha nő lennél azt mondanám felejtsd el nagy az egy nőnek)
3/9 anonim válasza:
Én az X6 mellett döntenék, szerintem jobban néz ki és egyébként is BMW fan vagyok. :D
4/9 anonim válasza:
ma 19:43 mellett állok :D X6 a legjobb.
5/9 A kérdező kommentje:
Jó köszi a tanácsokat.
2012. febr. 22. 06:40
6/9 anonim válasza:
A kettő közül az Evoque-ot, de remélem nem akarsz ilyen drága autót venni. A városunkban van egy X6, azé, aki több milliárdot nyert a lottón. Az Evoque-nak kisebb a fenntartási költsége, terepen is elég jó, és feltűnőbb, mert ritka.
De a kategóriában inkább BMW X1 vagy Volvo XC60 !
7/9 A kérdező kommentje:
Kösz.
2012. febr. 24. 16:27
8/9 anonim válasza:
hogy az "Evoque" jó a terepen ?!?!???! kiezazállat?! az ilyen autóknak pont akkora a terepképességük, mint egy zsigulinak 2mázsa cementtel...
9/9 anonim válasza:
A range rover a legmegbízhatatlanabb autó :) szóval BMW
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!