Melyiket érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Általánosságra gondolok hogy opel vagy vw-t ?2011. dec. 8. 18:46
1/8 A kérdező kommentje:
egyébként egy astra g -re gondoltam 1.6 motorral
vagy golf 3-4
2011. dec. 8. 18:51
2/8 anonim válasza:
Az Astra G jó autó alapvetően csak az ecotec motorok eléggé fogyasztják az olajat ez típushiba de én akkor is azt választanám olcsóbb hozzá az alkatrész meg a szervíz mint a Volkswagenhez.
3/8 anonim válasza:
Én egy faxa Golf 3 TDI-t vennék, alkatrész van hozzá rengeteg (ezért IS olcsó), de nem igazán kell (na, meg ezért IS), sztem a mai napig jól néz ki, keveset fogyaszt, egészen jól megy (főleg a 110 le-s), van benne potenciál bőven, az utsó évjáratok jól felszereltek (ABS, 2 lufi, klíma, tempomat, stb.). Kb. 800-900.000-ig ilyet vennék, ill. vettem is anno, bánom is kicsit, h eladtam már.
4/8 A kérdező kommentje:
benzin-t vennék 1.8 ba golf 3-ast
2011. dec. 8. 20:01
5/8 anonim válasza:
1,8 benzin??? Benzinkutat is vegyél mellé...
6/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2011. dec. 10. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!