Melyik éri meg jobban az árát? 1998-as Audi A4 vagy 2004-es Renault Megane?
Legyen mondjuk dízel. Árban egyformák viszont a Renault 6 évvel fiatalabb, a francia kocsikról sok rossz hír kering hogy nem megbízható.
Az Audinak azért van valami presztízse viszont öregebb és így ugyan annyi pénzért kapunk egy olyan kocsit ami valószínűleg többet is futott mint a Renault.
Az Audit megbízhatóbbnak tartják de az alkatrész drága hozzá.
Nem tudom kinek számít vagy kinek nem de külsőre jobban néz ki a Renault.
Én is hasonló cipőben jártam... én végül is az Audit vettem meg, a munkatársam a fiatalabb Renault -t. De mint kiderült az én öreg autóm jobb állapotban volt mint a Renault... az első 3 évben kiszámoltuk 6szor annyit költött javításra mint én.. igaz az Audival nem is volt sok gond..pedig dupla annyi kilométer volt enyémben mint az övében. Az utóbbi egykét évben bevallom a korából adódóan kezd sok apró bosszantó hiba előjönni.. amiket ha nem autóbontóból javítanék méregdrága lenne, de még így sem bántam meg hogy az A4 est választottam, ráadásul nagyon tetszik a mai napig ha ránézek.. És én eddig nem költöttem rá örült nagy összegeket sosem... igaz nem is szervizeltetem aranyáron szervizekben...
Szóval szerintem állapotfüggő, ha egy jó állapotú audit sikerül kifogni akkor azzal sokkal kevesebb gond lesz jó darabig. A Renault -val gyakrabban lehet gond.. viszont korából adódóan sok előnye megvan az öreg autóhoz képest.
Ha nem talál az ember egy jó állapotú olcsó audit, csak sok sok kilométerrel, nagyon leharcoltat, akkor jobb választás a Renault, de egyébként én Audit választanám az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!