Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik éri meg jobban az...

Melyik éri meg jobban az árát? 1998-as Audi A4 vagy 2004-es Renault Megane?

Figyelt kérdés

Legyen mondjuk dízel. Árban egyformák viszont a Renault 6 évvel fiatalabb, a francia kocsikról sok rossz hír kering hogy nem megbízható.

Az Audinak azért van valami presztízse viszont öregebb és így ugyan annyi pénzért kapunk egy olyan kocsit ami valószínűleg többet is futott mint a Renault.

Az Audit megbízhatóbbnak tartják de az alkatrész drága hozzá.

Nem tudom kinek számít vagy kinek nem de külsőre jobban néz ki a Renault.

2012. febr. 19. 11:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vacilláltam, meg persze nézd meg mindkettő autónak a belsejét. Már másfél éve megvan a Megane :)
2012. febr. 19. 11:50
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Aki egy presztizsmárka meg egy szutyok közt vacillál, az végül mindig a szutykot választja. :)
2012. febr. 19. 12:01
 3/16 anonim ***** válasza:

De az enyém mondjuk 2.0 benzines, azzal nincs semmi probléma, 270e km van benne már, 50e-t tettem bele én.

Dízel Megane-oknál, az 1.5 dci-nek a turbója szokott elmenni. Az 1.9 dci, az már jó, de annak meg a kuplungja nem bírja.

2012. febr. 19. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Azért választja a szutykot, mert az sokkal-sokkal jobb állapotú, ugyanis a presztízsmárkákat nem azért veszik, hogy nézegessék. Innentől kezdve sokkal kisebb fenntartási költségekre számíthat a szutyokkal.

De szeretek én is szutykokkal járni javítás nélkül, míg a haverok egyik szervizből a másikba járnak a hasonló értékű Audi-BMW-kkel.

2012. febr. 19. 13:31
 5/16 anonim ***** válasza:

Milyen presztizsértéke van egy 14-éves A4-es Audinak?

Nálunk 1-2 csórómorenak van ilyen audi.

Jó vann belőle 1-2 komojabb model is 2000-2001 körül de azok ritkák meg túl drágák ahoz képest hogy mennyit érnek.

Azzal a Renaultal sokkal jobban jársz.Jóval modernabb az egész autó,és megbizhatób egy ilyen öreg auditól.

2012. febr. 19. 14:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom. 14 éves Audinak vagy egy 8 éves Renaultnak olcsóbb-e a szervizelése.
2012. febr. 19. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha tudnád, hogy hány lengőkar van egy ilyen autóban, meg hány km-t futottakról van szó, akkor nem mondanál ilyet.

Egyértelmű, hogy hogy jóval olcsóbb a szervizelése a Renaultnak.

Ha dízelről van szó, akkor belém lehet kötni, mivel a Renault már közös nyomócsöves, benzinesnél semmiképp.

2012. febr. 19. 16:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy ezeréves Audit csak beteg ember vesz..... Egyértelműen Megane, majdnem fele olyan idős...
2012. febr. 19. 17:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egy 98-as dízel Skoda Feliciát
2012. febr. 19. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:
7%

Nem vagyok Audi -fan, de rönót, azt tényleg csak hibás ember vesz. :))

Amúgy már a kérdést sem értettem, miért kell egy Audit egy rönóval összemérni. Nyilvánvalóan nem egy kaliber. Akinek egyáltalán szóba jöhet a rönó, mint alternatíva, az egészen biztos nem fog Audit venni. De ezt már írtam. :)

2012. febr. 19. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!