Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap megyek B kat. Forgalmi...

Holnap megyek B kat. Forgalmi vizsgára. Hogyan tudnám legyűrni az izgalmat, és a streszt?

Figyelt kérdés
Ill. kinek hányadszorra, hogyan sikarült?
2009. jún. 4. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen országosan 80%!!! a vizsgabiztos mondta.És sok sikert kivánt a további felkészülésben..mondtam is hát sokra megyek vele...csak azt felejtette el,hogy nem olcsó a pótóra,(45 perc 1900 ft)és már igy is tul léptem a keretem:(
2009. jún. 4. 21:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát igen minden apró dolgon elhuzzák az embert,hogy minél többször fizesd be a vizsgadíjjat...
2009. jún. 4. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:

én elsőre mentem át de én idős rendes vizsgabiztost fogtam ki és Miskolcon vizsgáztam.Nem volt nagy durranás.Végig beszéltük az utat az oktatóval és úgy vezettem mintha nem is lett volna mögöttem vizsgabiztos.De vigyázz nem mindegyik szeret beszélgetni és általában meg is buktatnak minden szir szar hibáért.Ha nagyon nem megy akkor érdemes egy kis kenőpénzt adni neki mert attól meglágyul a szíve a legtöbb vizsgabiztosnak.

Félreértéseket elkerülve én egy vasat se adtam nekik így is jó fizut kapnak.

2009. jún. 4. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Vizsgabiztos függő a dolog... ha olyat fogsz ki, akkor először átmész, ha olyat, akkor meghúz.

Én pl a 3. forgalmimon amin átmentem rosszabbul vezettem, mint előtte bmikor, és volt 3 hónap szünetem is, mégis átmentem

2009. jún. 4. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
jah a beszéddel óvatosan.. mikor vizsgáztam éppen arról beszélt a vizsgabiztos az oktatómmal hogy mostanában már minden idióta vizsgabiztos akar lenni mert tök jól keres, meg oktató is akar lenni mert az is jól keres, és emiatt teljesen felhígul a szakma. erre én benyögtem hogy 'a franba pedig én is pont vizsgabiztos akartam lenni'. hát innentől kussban vezettük végig az utat és megbuktattak :D
2009. jún. 5. 00:29
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a sok bíztatást:) SIKERÜLT!!!!!!:):):):):):)

A parkolásnál majdnem elcsúsztam, de aztán összeszedtem magam, és meglett:)

(én is vettem egyébként +órákat, 10-t, sztem nem szégyen, így 1.re meglett. Egyébként nálunk 2800Ft/45 perc., Fejér m.)

2009. jún. 5. 22:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Gratula a vizsgádhoz:)

Én még most hanyagolom,amugyis szabin az oktató.

Elsö válasziró voltam:)

2009. jún. 6. 10:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Megint elsö:)

Bp-en 1900-és 2300 között van 45-perc

iskolától föggöen.

2009. jún. 6. 10:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Kecskeméten 2500 zsebbe és több, ha nem zsebbe:)
2009. jún. 6. 13:33
 20/20 anonim válasza:
Én nem is vezettem le a kötelezö orákat még is meglett:D
2009. jún. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!