Holnap megyek B kat. Forgalmi vizsgára. Hogyan tudnám legyűrni az izgalmat, és a streszt?
én elsőre mentem át de én idős rendes vizsgabiztost fogtam ki és Miskolcon vizsgáztam.Nem volt nagy durranás.Végig beszéltük az utat az oktatóval és úgy vezettem mintha nem is lett volna mögöttem vizsgabiztos.De vigyázz nem mindegyik szeret beszélgetni és általában meg is buktatnak minden szir szar hibáért.Ha nagyon nem megy akkor érdemes egy kis kenőpénzt adni neki mert attól meglágyul a szíve a legtöbb vizsgabiztosnak.
Félreértéseket elkerülve én egy vasat se adtam nekik így is jó fizut kapnak.
Vizsgabiztos függő a dolog... ha olyat fogsz ki, akkor először átmész, ha olyat, akkor meghúz.
Én pl a 3. forgalmimon amin átmentem rosszabbul vezettem, mint előtte bmikor, és volt 3 hónap szünetem is, mégis átmentem
Köszi a sok bíztatást:) SIKERÜLT!!!!!!:):):):):):)
A parkolásnál majdnem elcsúsztam, de aztán összeszedtem magam, és meglett:)
(én is vettem egyébként +órákat, 10-t, sztem nem szégyen, így 1.re meglett. Egyébként nálunk 2800Ft/45 perc., Fejér m.)
Gratula a vizsgádhoz:)
Én még most hanyagolom,amugyis szabin az oktató.
Elsö válasziró voltam:)
Megint elsö:)
Bp-en 1900-és 2300 között van 45-perc
iskolától föggöen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!