Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Holnap megyek B kat. Forgalmi...

Holnap megyek B kat. Forgalmi vizsgára. Hogyan tudnám legyűrni az izgalmat, és a streszt?

Figyelt kérdés
Ill. kinek hányadszorra, hogyan sikarült?
2009. jún. 4. 18:54
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Hahhhóóóó!!! GYerünk, segítsetek! Adjatok egy kis önbizalmat:)
2009. jún. 4. 19:47
 2/20 anonim ***** válasza:
37%
Az izgalmat és a stresszt nem tudod legyürni...Én ma vizsgáztam 4-ik alkalommal,és ez sem sikerült...
2009. jún. 4. 20:50
 3/20 anonim ***** válasza:
37%
Én nekem 3-ra lett meg. Először azon buktam el, hogy rossz helyre soroltam be. Nem vészes amúgy annyira, máig látok emberek ott úgy megfordulni ahogy én tettem, sőt énis egy akkor éppen ott megforduló mögé soroltam be, ami után félreállítottak. Második alkalommal meg egy jobbkezest néztem be.. illetve emlékezetből mentem, és 2 napja még nem volt ott jobbkezes, lelopták a macisajtot és ugye akkor az már egyenrangú lett.. Hát ez van, harmadjára a szerencse is mellém állt, és csak meglett :) Sok sikert holnapra :)
2009. jún. 4. 20:54
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom kéne? Legyűrni a stresszt? Háát egy anyagot ismerek ami ezekre gyógyírt, igyál 2-3 kupica jóféle házipálinkát!

Najó félre a tréfával, szerintem kapjál be két szem

magne b6-ot az ellazít, és jótékony hatással van a stresszre, az izmokat is ellazítja, és az idegrendszert is nyugtatja. Nagyon hatékony! Mondjuk az lett volna a tuti, ha már egy hete elkezdted volna kajálni, de így is jó lesz szerintem. Én anno annyira izgultam hogy elfelejtettem kanyarodáskor kirakni az indexet, de mázlim volt mert a vizsgabiztos mögöttem ült, és nem vette észre...:-)

Szóval ilyenekben is lehet bízni.

Jaa és abban is szerencsém volt hogy amíg a többieket a városban (Vácon) szivatták, addig nálam kitalálták hogy autókázzunk egyet külterületen. Húú nagyon örültem neki. Úgyhogy nekem elsőre sikerült. Igaz ennek már 13 éve...

Hajrá!!! Sikerülni fog!

Üdv.

2009. jún. 4. 21:08
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszi:) 1. reméljük a köv. sikerül, lehet én is csatlakozom majd a pótvizsgások közé:P holnap kiderül:P
2009. jún. 4. 21:08
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Beszélgess a vizsgabiztossal, az oldja a stresszt. Én már 2 perc után egyáltalán nem izgultam, át is mentem hibátlanul.
2009. jún. 4. 21:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem először záróvonal volt,Másodszor nem nem tudtam leparkolni,harmadszor nem jeleztem kanyarodásnál,ma meg elfelejtettem kerülésnél jelezni,egy idióta kicsit lelógva hagyta a kocsiját a járdáról és nem gondoltam,hogy kellene.A vizsgabiztos szerint veszélyhelyzet volt aztán félre is álltunk és cseréltünk az oktatóval.Csak PÁV-ra ne kelljen mennem...
2009. jún. 4. 21:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Azért remélem 5-ik majd sikerül.Csak arra meg 2 vizsgabiztos jön.Több szem többet lát...:( Mivel ma nem sikerült a 4-ik a PÁV-tól már csak egy karnyujtásnyira vagyok...:(
2009. jún. 4. 21:16
 9/20 anonim ***** válasza:
Majd ird meg nekünk hogy sikerült:)Bár országosan 80% elsöre a bukási arány.
2009. jún. 4. 21:18
 10/20 anonim ***** válasza:

80%???? Bakker... (jaa hogy újra be kelljen fizetni a lóvét...)

Azt kérte szegény hogy bíztassuk...:-)

Haaaaaaaajráááá!!!!!

Nekem is elsőre sikerült!!!!!!

2009. jún. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!