Holnap megyek B kat. Forgalmi vizsgára. Hogyan tudnám legyűrni az izgalmat, és a streszt?
Önbizalom kéne? Legyűrni a stresszt? Háát egy anyagot ismerek ami ezekre gyógyírt, igyál 2-3 kupica jóféle házipálinkát!
Najó félre a tréfával, szerintem kapjál be két szem
magne b6-ot az ellazít, és jótékony hatással van a stresszre, az izmokat is ellazítja, és az idegrendszert is nyugtatja. Nagyon hatékony! Mondjuk az lett volna a tuti, ha már egy hete elkezdted volna kajálni, de így is jó lesz szerintem. Én anno annyira izgultam hogy elfelejtettem kanyarodáskor kirakni az indexet, de mázlim volt mert a vizsgabiztos mögöttem ült, és nem vette észre...:-)
Szóval ilyenekben is lehet bízni.
Jaa és abban is szerencsém volt hogy amíg a többieket a városban (Vácon) szivatták, addig nálam kitalálták hogy autókázzunk egyet külterületen. Húú nagyon örültem neki. Úgyhogy nekem elsőre sikerült. Igaz ennek már 13 éve...
Hajrá!!! Sikerülni fog!
Üdv.
80%???? Bakker... (jaa hogy újra be kelljen fizetni a lóvét...)
Azt kérte szegény hogy bíztassuk...:-)
Haaaaaaaajráááá!!!!!
Nekem is elsőre sikerült!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!