Mennyivel csúszhat tovább az olajcsere?
Szóval 0-s befizetőre vetted:)
Nem tett apuci a fenekem alá semmilyen autót, mind az 1 milliót én kerestem meg rá, és lenne még ennyim arra az esetre, ha összetörik/ellopják, stb. Hidd el, hogy közülünk nem velem van a baj.
Az olajcserét nem szabad sokáig húzni. (15 000km max)
Lehetőleg nem márkaszervizbe vidd, mert csak lenyúlnak!
Vannak itt durva válaszok.
Azért kíváncsi lennék mit melózik az akinek 1 milka volt a kocsija, meg még ennyije van. Honnan van ma valakinek 1 millió forintja ? Faterom majdnem 1 éve külföldön van keres 700 ezret, és neki sincs annyi pénze. Szóval ne ide járj hazudni az 1 milkáddal :D
Ha faterod 700 ezret keres, és nincs 1 millája, csak sajnálni tudom. Pedig aki ennyit keres azt nem kéne. Most őszintén...mi a jó égre költi el? Megfordítom a kérdést: ha neki nincs zsebben 1 millája...akkor mi a francból él, aki 100 ezret keres? Ja hogy fater szórja a lóvét...az más.
Azért ezt te se mondod komolyan, hogy szerinted 1 milliója nem lehet valakinek átlag fizetésből tisztességes munkával:)
Ha ez így lenne, soha senki nem venne pl. házat.
Ez marhára nem trollkodás, egész egyszerűen, akinek 1-1,5 millás autóra telik, annak jusson már 10 ezer Ft-ja olajcserére.
Ma csináltattam olajcserét 18000 km után, de a szerelő szerint nem volt nagyon fekete a fáradt olaj.
20ért akarta megcsinálni, aztán már tizenötért még izzót is cserélt, mikor látta h képben vok és nem vagyok krőzus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!