A féltengely kopott el? (opel astra classic)
Figyelt kérdés
Ha a kormányt tövig elfordítom balra akkor a bal első futómű felől recsegés hallatszik. A jobb oldali futómű felől semmit sem lehet hallani. Mi kophatott el?2012. febr. 16. 16:53
1/6 pagan válasza:
nagy bizonyossággal féltengely,az én opelom is ezt csinálja,de azt mondta a szerelőm amég egyenesben nem hallod addig nincs gond
2/6 anonim válasza:
Inkább kopogó hang nem? Nekem is ugyanezt tanácsolták mint az előző válaszolónak. Költségkímélő megoldás hogy asszem megcserélik a kettőt, ettől változik a forgásirány és megszűnik a kopogás. De a tuti a csere.
4/6 anonim válasza:
Ott 11 millió dolog recseghet. A szilentektől kezdve a toronycsapágyon keresztül (és persze nem utolsó sorban) a féltengelyig.
5/6 anonim válasza:
féltengelynél kormány kitekerve /kanyarodás/kattogo hang folyamatosan
6/6 anonim válasza:
az bizony én szerintem féltengely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!