Lecseréljük az autónkat erre? Megvegyük ezt az autót?
Én nem cserélnék! Évjáratokat nem írtál, de ha van egy saját autód amibe tudod hogy 30 ezer van, ismered, vezérléscsere, minden megvolt. Egy idegen autónál lehet csak azt állítják hogy volt cserélve, a 120 ezer valójában lehet 280 is. A másik, ha kombit akarok venni akkor kombit veszek vagy marad az ami van.
Ha kereskedés számolja be az autód piaci ár alatt fogja, amit venni akarsz semmit nem enged az árból és át is kell íratni. A tuti helyett egy zsákbamacska?
Én akkor cserélnék ha lényegesen jobbat tudnék venni és ha kombit akarok akkor kombit.
Ez a fizetek 300kilót, oszt' vagy átb@sznak, vagy nem. Amit előre tudok, azzal kalkulálok. Amit nem tudok, azzal nem tudok kalkulálni, illetve tudok, csak Te, ha megveszed a thaliat, akkor nem fogsz készülni plusz kiadásra, mert hogy "rendben van" a kocsi. Tehát ha tudod, hogy a kocsidra rá kell költeni 300k-t hamarosan, az biztosabb és készülhetsz rá. A 300k ugyanúgy elmegy, ha megveszed a thaliat, és vagy bejön, vagy nem. Nem ismered az előéletét az autónak, nem tudod, hogy volt hajtva stb...
Nekem nincs autóm, se jogsim, szóval nem értek a dolgokhoz(!), pusztán igyekszem gondolkodni :D
összegzésképpen:
-Nyerni nem nyerhetsz a thaliaval, mert a 300kiló úgyis elmegy
-Stagnálsz, 300k megy el kocsira, és vállalod a rizikót, hogy becsapnak.
-Buksz, 300k a thaliara, és kiderül, hogy több sebből vérzik.
Akkor nyerhetsz, ha a te kocsidra marhára nem 300-at kell költeni, hanem sokkal többet. De még akkor is fennáll a kérdés, hogy mennyit kell majd pluszban költeni a thaliara, hogy egálba kerülj :D
az előző is én vótam
hú, nagyon hasznosak voltak a válaszok. Akinek nincs jogsija, az az összegzés végén lévő sort kifejtené. Az egy kicsit zavaros volt. A többit értem és egyet értek. A miénket apósék vennék át (hisz tuti, anno egy nagypapa vette magának, alig használta). Amit most vennénk az egy 3. autó a családban és anyagi gondok miatt ezt adnák el (úgymond kirándulós autó volt, anyukának kicsi városi van, apukának meg munka miatt furgon, ezt használták, ha együtt mentek valahova, tehát nagyon nagy valószínűséggel tényleg ennyi van benne, belülről is megnéztük, nincsenek kiülve az ülések, kormány sem kopott, meg ilyen apróságok). De több mint valószínű, hogy így akkor mégsem. Hisz igazatok van. A kombira visszatérve, azért bizonytalanodtunk el, hogy mégsem biztos, hogy kell, mert végeredményben az építkezés miatt lenne rá nagy szükség (anyaghordás), utána meg már nem lenne feltétlen fontos (gyerekek is már nagyok lesznek addigra, nem kell babakocsit meg ilyeneket vinni). Amúgy a mi autónknak még nem jelentkezett semmi hibája, a vezérművet is a kora miatt kellett megcsinálni. Ez lenne amúgy:
én biztos nem cserélnék...
ami most van az tuti, aztán ha marhajól mennek a dolgaitok, akkor nézzetek valami más után...
maradjatok a járt úton...tessék az építkezéssel törődni, hagy a fracba azt az autót...ne cserélj(véleményem szerint)
a hirtelen felindulásból születnek a legrosszabb döntések...annyi autó van mint a rohadás...sosem fogjátok megbánni, hogy nem cseréltetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!