Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalom vizsgán bukási oknak...

Forgalom vizsgán bukási oknak számít ha sávot váltok irányjelző nélkül?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 18:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

erre a válaszom ,veszélyes buta soförök,mert sajna ha engem öszetör 2 dolog lesz első szia szia majd fejbe vágom ,főleg ha kölcsön kocsim van valakitől.

rendszeresen láttom vilant 1 2 és enyi ebből honnan tudom mit akar ? majd már huza is,tegnap este 1 villantás már huzta és szerencse volt egy kis hely oda rántotam majd vilog bocsi bocsi és egy kis lány volt akit felképeltem volna mert ezt tanulta a suliban is.

egyik ismerösöm ezt kapta mikor egy kis srác salomozot autopályán jobbrol balrol kocsik közt ismerösömnek majd nem levite a kocsi elejét aki nagyot fékezet...ismerösöm ezt vissza adta pestre érve kis okos fiu kiszált és azt mondta mit csinálsz nem vagy tiszta? erre ismerösöm te mit muvelsz kis fiu mondta te nem budapesten vezetsz ?tehát ezzel érteni kell soka furra soför és veszélyesek,ezt hivják pesti vezetésnek.ilyet találsz ne félj oda vágni 1 2 kis mokeszt .

2012. febr. 16. 10:15
 22/26 anonim ***** válasza:

te sem érted kresz azt mondja.

irányjellzés az csak egy szándék....te ezt gépjármű mozgásával meg is kell tenni ha nem veszélyeztetel mást.

példa: sávot váltanék, teendő körultekintés van -e hely? majd iránytjellzek szeretnék sávotváltani , ha van hely kocsi mozgásával ezt lehetővé teszem irányjellzővel egyutt értesz? mikor manővert befejeztem visszakapcsolom középállásba.

ez olyan mint a s.i.k.k elindulás.

2012. febr. 16. 10:18
 23/26 anonim ***** válasza:
confiance ne okoskodj már, nevetséges vagy
2012. febr. 16. 12:17
 24/26 anonim ***** válasza:
kényelmi funckió :D :D :D ez az év vicce b*zmeg!
2012. febr. 17. 12:59
 25/26 anonim ***** válasza:
Osztálytársammal is pontosan szószerint ugyanez volt. Őt is megvágták emiatt. De a 2.-on már átment. :)
2012. ápr. 9. 22:34
 26/26 Stavros Blofeld válasza:
Kényelmi funkció az irányjelző... Ilyen barom miatt kaptam szívbajt amikor hajtok nagyba a kerékpárommal a kereszteződésben, látom jön a bunkó szemből irányjelző nyista na akkor biztos egyenesen halad tovább. A következő hogy a földön vagyok mert az idióta gyök kettővel felborított. Szóval édesanyád a kényelmi funkció...
2014. jan. 23. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!