Forgalom vizsgán bukási oknak számít ha sávot váltok
irányjelző nélkül?
Igen! Pláne ha épp jön mögötted valaki és elévágódsz irányjelző nélkül!
2012. febr. 15. 18:35
Hibavonalat lehet érte kapni. Önmagában más nem jár érte, de ha emiatt mondjuk veszélyhelyzet is – bármilyen csekélynek is tűnik – azonnali bukás cserével.
2012. febr. 15. 18:37
3/26 A kérdező kommentje:
Megbuktam miatta , pedig minden más jó volt, tükröt használtam csak az irányjelző maradt el. A szélső sávba amibe én voltam kocsik álltak, és őket kikerültem irányjelző nélkül ezáltal átmentem a másik sávba , ezt pedig azonnali helycsere és bukás követte. A vizsga utolsó 10 percébe történt.
bukás a hiba vonal az ha kirakod kevés ideig teted ki ,vagy át mentél a másikba de korán visszaveted ez is hiba vonal.
ha sávot váltasz és nincs irányjellző akor bukta egyből.
2012. febr. 15. 18:57
Nem tudom mennyire élő a vizsgalap, amit az imént megnéztem, de abban a jelzés elmulasztása hibavonal. A tizedik hibavonal bukta.
2012. febr. 15. 19:02
Hogyan kerülted ki? Lassítottál, tükörben figyelted a mögöttes forgalmat, nem alakult ki veszélyhelyzet, senkinek nem kellett fékeznie?
A vizsgalapodon egyetlen hibavonal sincs? Ha mindent jól csináltál, akkor tiszta a vizsgalap. Kivéve ezt az egyet.
2012. febr. 15. 19:06
7/26 A kérdező kommentje:
Nem kaptam lapot. Csak alá kellett írnom , hogy megbuktam . Irányjelzőt nem használtam , tükröt igen , nem teremtett vészhelyzetet , senkinek nem kellett fékeznie. De az oktatóm szerint is bukási hiba , mert mi van ha pont akkor jött volna egy kamion.
A KRESZ megsértése bukás. rajta van a lapon. Amúgy nem tudom egyesek miért lusták használni azt a szart.
2012. febr. 15. 19:51
9/26 A kérdező kommentje:
Ez nem lustaság basszus. Én meg nem értem , hogy valaki , hogy lehet ilyen bunkó. Kezdő vezető vagyok , szakadó hóba vizsgáztam , ráadásul még ott a vizsgadrukk is , semmi lustaság nincs ebbe.
"De az oktatóm szerint is bukási hiba , mert mi van ha pont akkor jött volna egy kamion."
Ez rossz indok, akkor lehetne ezzel érvelni, ha körültekintés nélkül kivágódtál volna. De az független az indextől. Lehet, hogy indexelsz, de nem nézel körül, de attól még ugyanúgy nekimehetsz egy kamionnak, az index nem egy csodafegyver, ami megment a balesettől. Leginkább egy kényelmi funkció, ezért nem is tartom jogosnak, hogy csak emiatt bárkit megbuktassanak.
2012. febr. 15. 19:58
Kapcsolódó kérdések: