Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem 2 crossmotort elég jó...

Vettem 2 crossmotort elég jó áron, de be sem inditottuk őket, csak elhoztam. Miket nézzek át? Az egyiknek kézzel lehajtom a berugoját. Az full no kompresszió?

Figyelt kérdés
250 és 125
2012. febr. 10. 21:12
 1/8 A kérdező kommentje:
1980 yz 250 és 1980 rm 125... mondjuk addig nem is rugdosom inkább mert nem értek hozzá, elöször szerelö megnézi...
2012. febr. 10. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
ha nem értesz hozzá akkor nem először megnézetni szerelővel és utána meg venni? biztos jó ár volt az el adónak de nem neked!
2012. febr. 10. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rugdoshatod.Ha beindul, melegítsd be és nézd meg , hogy reagál-e rendesen a gázra.Ha ez ok, akkora hátsó lengővillát tegyétek egy fatuskóra, valaki támassza oldalról a motort, vagy rögzitsd, és nézd meg, hogy veszi-e rendesen a sebességeket, ki tud-e pörögni,nem-e csúszik el a kuplung.Mivel egyik sem mai darab, ezért gondolom nincs benne különolajzás, ha mégis, akkor ellenőrizd az olajat, nehogy kocsonyás legyen benne.Ha ez mind rendben van, akkor menj ki vele egy olyan útszakaszra, ahol nem nagy a forgalom, és ott is próbáld ki.Hát, most ennyi jut eszembe, bármi kérdésed van írj.
2012. febr. 10. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, a fékeket elfelejtettem, azokat is próbáld ki.Nem kell minden apróságért a szerelőhöz rohanni.Kezdődik a motorosszezon yeee
2012. febr. 10. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég jó áron, be sem indítottak, őskoriak (1980as) azóta kismillió ember szétzüllesztette őket biztos, szerintem a vételár kétszeresét is ráköltöd majd ha olyanok...
2012. febr. 11. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:
elsö tulajos mind a 2 külföldröl jöttek közel gyári állapotban, ma átjött a motorszaki beröffentettük mind a 2 öt. Fílelmetes!!!
2012. febr. 11. 18:28
 7/8 A kérdező kommentje:
és nem "őskoriak" hanem igen ritka gyári állapotú Vintage Crossmotorok, hajtva is csak szépen lesznek!
2012. febr. 11. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor gratulálok a vételhez
2012. febr. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!