Gyors segítség kellene! Ha befagyott vagy megmerevedett a gázolaj, akkor mit lehet gyorsan tenni?
Figyelt kérdés
temetésre kellene indulni, de a kocsi az nem akar begyúlni, pedig adalék is van benne, de a gyújtás után állandóan leáll... aksi tök új, Shellen tankolva...2012. febr. 10. 09:39
1/7 A kérdező kommentje:
beindult 120x ra :) ami szenny kijött a kipufogón na az a nem semmi...
2012. febr. 10. 10:01
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy a Shell is szivatja az embereket mint a MOL több ismerősöm is leragadt a héten, alacsony dermedéspontú gázolajat tankoltak , érdekes módon mind MOL vagy Shell kúton. Próbálj belenyomni 20literenként 2deci benzint a tankba, illetve hőlégfúvóval ÓVATOSAN megmelegíteni az üzemanyagellátó rendszert. Vagy hidegindító spray, 1000-1500 egy flakon, szokott használni. Esetleg 3-4x izzítani , és ha beröffen feltúráztatni, játszani vele, csak figyelj az akksira, minden elektromos fogyasztót kapcsolj ki, le ne szívják.
3/7 anonim válasza:
Na akkor tárgytalan is, a hideg miatt nem indult, a szenny alatt gondolom arra gondolsz hogy kormolt mint egy dízelmozdony.
4/7 anonim válasza:
Háháá én ezért tankolok a luknál :P eddíg nem volt baj velük :)
5/7 anonim válasza:
Korántsem biztos,hogy az üzemanyag a probléma. Eljegesedhet a szűrő is.. Érdemes a tél beállta előtt cserélni,vagy vízteleníteni..
6/7 anonim válasza:
Nem inkább ledermedt? Megmerevedni más szokott... :DD
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó: kiszúrdat, hogy néha szoknyát is hordok? :))) siettem, pánikoltam és meg akartam úszni egy jó kis balhét... mert ugye ha a párom tegnap betakargatta volna, stb. :P de meg van beszélve a szűrő cseréje, meg dupla adag adalék is ment bele. köszi a tippeket :)
2012. febr. 10. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!