Elég elvetemült kérdés, de klímakompresszorral meg lehet-e oldani a motor feltöltését?
Na ez az a válasz, amire vártam!
Plusz lóerőt már nem szeretnék, vagyis szeretnék, de ha a jelenlegi motoromat fejleszteném tovább, az már lehet nem érné meg nekem anyagilag. Egy elég szépen megépített utcai Ladám van, és mindent magam csináltam majdnem (nyilván amit csak gépműhelyben lehet, azt nem). Csak már unom, mert egy kitaposott utat jártam végig vele, és valami egyedit szeretnék, van egy-két elfekvő motorom darabokban, meg szerintem valami kompresszor is van valahol, azokkal szerettem volna kísérletezgetni, nem csak a plusz lóerők miatt, hanem az élmény miatt is. Ezért írtam, hogy csak szívómotorokkal van tapasztalatom, igazából kompresszoros motort még nem is láttam közelről. És mivel 1:8,5 a kompresszióviszony, az nagyjából jó is lenne, nem kellene csökkenteni is.
És ha hiszed, ha nem, odajárok suliba, ahova mondtam.
Én vagyok a Király a compressoros témába!!
Nem lehet megoldani vele a feltöltést. Én is gondoltam már rá. Nagyon kicsi a teljesítménye az a compressor csak gázt forgat egy pici zárt térben. Mint a frigó.
De van itt a számodra valami jobb.. :)
Én itt láttam múltkor komplett feltöltő compressort
E60 típusút emberi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!