Volvo v50/s40 tulajok, ez hogy működik?
Figyelt kérdés
A távirányítón van a csomagtartó nyitása gomb, és megnyomásra csak kicsit felnyitja a csomagtartót és kézzel kell kinyitni és lezárni, vagy teljesen felnyitja, és gombbal tudom lezárni? Köszönöm2012. febr. 8. 15:09
1/3 anonim válasza:
Csak, ha motoros a csomagtérajtód, akkor nyitja fel és csukja le. De úgy tudom(remélem jól), hogy a V50/S40-nél nem létezik motoros csomagtérajtó.
2/3 A kérdező kommentje:
igen, én sem láttam az oldalon, ezért kérdeztem. pedig jó lenne
2012. febr. 8. 15:48
3/3 anonim válasza:
Az a gomb arra van hogy ha az autó le van zárva és pl valamit a kocsiba felejtettél akkor nem kell kinyitni az egész kocsit hanem csak a csomagtér ajtót nyitja ki hogy ha van egy rabló a környéken akkor ő ne tudjon kiemelni valamit a kocsiból addig amíg te a csomagtartóból veszed ki a cuccot.Tehát csak a csomagtér ajtó nyitható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!