Van valakinek tapasztalata Mex Panama (vagy más mex ) 50cc-es motorral? Esetleg Jawa Betka vagy Delta Q50 tulajok is írhatnak.
Üdv: Nekem van egy panamám 2 hónapos 500 km van benne .
Csak ajánlani tudom erős kis motor 96kg vagyok bemelegedett állapotba 90 km/h volt a vége (DE)!!!!!!5-liter/100 a zabálása!!
Valaki tud valamit a fogyasztás csökkentésére ??
Az alapokat megnézettem mert garis .
Azt mondják nem tudnak mit csinálni vele!!
Kipróbáltam csigatempót meg minden félét de így is zabál!
KÉRNÉK segítséget!!
joss.
A fogyasztása nálam 3 liter.Esetleg 45-tel 2,5 re le tudom tornászni.
Én 98kg vagyok.A végseb 70Km/h a plafon.(sík úton) De utazónak az 55-60 megteszi.
venni csak az vegyen akihez van közel szervíz, vagy szeret bütykölni. A motorjával nincs-nem volt baj mióta megvettem (csak a fogyasztás) de a többi tipikus kínai. Ami eltörhet eltörik, ami lekophat lekopik, ami meglazulhat meglazul.A rozsda imádja a szép nikkelezett alkatrészeket, ezért csak garázsban tartásra, szigorúan jóidőben használandó!
Amúgy nagyon karakteres kis gép. Tetszetős forma, gyönyörű hang, jó menettulajdonságok(kereket kicentírozni, gumit lecserélni mihelyt tudod).
Nekem van egy 2009-es, nagyon jó kis motor. A fogyasztás nálam lement 2 literre, ajánlom nézzétek meg a SHUBERTű-t mert nálam az rosz helyen volt, rakjátok legfelülre, az segít, persze ha a karbit nem állítottátok nagyon el. Erős megbízható motor, nálam 75-80 km a max, hátszéllel megy 90-et is de nem kell agyonpörgetni, én 50-es tempóval szoktam motorozni vele ezen van 2L/100km , kb 3L- a tank, a váltás egyszerű 4 sebességes körváltós,a kuplung mint a vaj, szuper hang.
Ami viszont probléma az a rozsda, a krómozott alkatrészek mielöbbi kezelése festése, az első gyári teleszkóp szimeringek nem bírták sokáig az csere. Ami a többit illeti leteszteltem egy Saharát, de a panama mellett labdába se rúghat, nincs kuplung kar a váltás kicsit másabb, és ha nem találod el rendesen a fordulatot, annak hangja van és erősen kell sebességbe rakni, erőre ugyan az csak a Panama kuplungkaros, mivel müanyag burkolata van ott a rozsda nem játszik
Megint írok.
A moci túlélt már 4-évet és egy karambolt is (első teló szimering, műszerfal és a lámpa bánta)
Önszorgalomból még cseréltem a tükröket szebbre. A hátsó doboz miatt a csomagtartó eltört, de két 10-es köracél és némi ügyeskedés után jobb mint újkorában. Nem szebb de erősebb.:) Krómozott részek lefestve- ideértve a kipufogót is.
A fogyasztást nagyban befolyásolja a levegőszűrő. Most tettem rá sportlégszűrőt, megtáltosodott és kevesebb is kell neki.
nemrég két nap alatt 750 Km-tert mentem vele minden gond nélkül. Csak ajánlani tudom.
láttam hasonló konstrukciót csak autómata kuplungosat.Felejtős.... Jobb ha te kezeled mint ha az automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!