Miért nem indult be az autó?
Megpróbáltam elindulni vele, a motor zúgása rendben volt,minden ok, betettem tolatásba, de egyszerűen fulladt le sokadik próbálkozásra is. Mi lehet a gond vele?
U.I. Kint tartom az autót, de mostanság nem is volt olyan hideg,hogy amiatt ne indult volna,legalábbis szerintem (max. -13, -17 fok lehetett)
Ha-ha-ha kedves első válaszoló! És azt megtudhatném miből gondolod ezt?
1.vagy nincs autód és nem tudod milyen nehézségek merülhetnek fel télen
2.vagy csak bután és feleslegesen írogatsz,minthogy valós és értelmes válaszokat adj a kérdezőknek
Kedves második válaszoló! De igen, a kézifék bevolt, be van húzva, az a helyzet hogy hágón áll az autó, és félek, hogy legurul ha nincs behúzva, volt már 1x rá példa még a nyáron.De akkor most mit lehet csinálni, hogy kiolvadjon?
Valami tipp,ötlet?
Egy vödör forró víz megoldja a problémát.Öntsd nyakon a féket.Persze előtte engedd ki a kéziféket.
Ilyen időben soha ne használd a rögzítőféket.Kormányozd a padkának,ahogy tanultad és tedd egyesbe,vagy rükvercbe.Úgy ahogy tanultad a lejtőn való parkolást.Ha nem bízol ezekben,akkor használj éket.Elég ha egy téglát teszel a kerék alá.
"1.vagy nincs autód és nem tudod milyen nehézségek merülhetnek fel télen "
Én érdekes módon mindig el tudtam indulni. Lehet azért mert nem vagyok láma - veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!