2/5 A kérdező kommentje:
és ha már le van tapadva? akkor mennyire? csúszik még olyankor?
2012. febr. 6. 15:30
3/5 anonim válasza:
Nincs olyan gumi, ami teljesen jól tapadna ilyen időben, ami van mostanság. Én autóval Michelin Alpine 4 gumival csúszkálok.
4/5 anonim válasza:
Az "ilyen terepgumi" kifejezés nem tudom mit jelöl, a képen csak egy mintázatot látni ami biztos hogy terepkörülmények közé ideális, de a gumi összetételére nem nagyon lehet következtetni, márpedig a fő baj az hogy -20C°-os hidegbe nem jó akármilyen gumi ami nyáron, jó időben megteszi! Lehet hogy el lehet vele menni, ezt nem tudom, de vannak kifejezetten télire alkalmas gumik, nézz utánna pl. a Michelin AC-10-nek!
5/5 anonim válasza:
Én is azt látom ebben, hogy ez nem biztos, h téli gumi. A barázdákon kívül a gumi összetétele ugyanannyira fontos. Sőt, egyes márkás nyári gumik jobb eredményeket produkáltak, mint némelyik "noname" téli gumi, téli teszten!!!Uh érdemes jól utána nézni. A téli gumi jól tapad nyáron is, csak hamar kopik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!