Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51-ben elment a...

Gabcsi0612 kérdése:

Simson S51-ben elment a szikra egyik pillanatról a másikra, a gyertya jó, viszont a kalapács köröl eléggé veri a szikrát mikor rárúgok. Mi lehet a gond? Légyszi.

Figyelt kérdés

2012. febr. 5. 00:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%

Tönkre ment a kondenzátor,cseréld ki.

Villszer.

2012. febr. 5. 01:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Okés köszi szépen. Bár lehet hogy a téli játékok is rásegítettek, mert eléggé nyúzom ilyenkor, főleg ha minnél nagyobb a hó. Kösz még egyszer.
2012. febr. 5. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
kiskondi,vagy beégett a megszakító
2012. febr. 5. 18:48
 4/11 anonim ***** válasza:

3/3!

Van nagy kondi is? Hol találom a szimón?

2012. febr. 5. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
nem,de egyik ismerősömnek is csak kondit mondtam,és kicserélte a trafót,szal azóta elé teszem a kis szót:)
2012. febr. 5. 19:41
 6/11 anonim ***** válasza:
amúgy nem biztos a kondi hiba,lehet megszakítóhézag,vagy be égett a megszakító,vagy ha főtengelyes képes elállítani a hélzagot
2012. febr. 5. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Az is elég egyszerű, hogy úgy nézd meg a szikrát hogy lecsavarod a gyertyapipát és testre tartod a gyujtókábelt elsősorban mielőtt bontogatnád az alaplapot.
2012. febr. 5. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk rendelkeznénk némi elektronikai alapismerettel,mi miért van a gyújtásban(és mit csinál) akkor nem születne ennyi "hozzáértő" válasz.

Villszer.

Kinek nem inge ne vegye magára!!

2012. febr. 6. 11:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Kicseréltem a kalapácsot is , meg a (kis) kondit is :D most már okés minden. Pedig már többször cseréltem meg régi motoros vagyok, de még mindig tud olyan hibát előhozni, ami kifog rajtam. Köszi még egyszer. ;)
2012. febr. 6. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:
főtengelyt nem nézted ,nem csapágyas?
2012. febr. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!