Van egy kocsim 2000 Mitsubishi Eclipse 2.4-s motor 110k merfoldel. Most lett bele teve uj NGK gyerta, Platinum laser meg mit tudom en milyen a legdragabbat vettem. Nos viszont az elozo gyertyak olajosak voltak. Es nem csak 1, hanem az osszes?
2500 merfoldje volt olaj cserelve.
Tudom nehez ezt megsaccolni meg erre valaszolni, de mi ilyenkor a legjobb dontes. Mert a szerelo ijesztget engem nagyon magas szamokkal 500. 000 Ft kb full motor csere vagy csak alkatreszek pontosan nem ertettem. Valamint mennyi ideje van meg a motornak? Viszonyitva napi 10 merfoldnel tobbet nem megyek, nem nagyon huzatom neki, egy kimelo-normalis vezetore gondoljatok. Mert ha igaz ez hogy milyen kart tudna ez nekem csinalni, akkor lehet inkabb meg most elkene adnom mert igy 1 millio folott el tudnam boven, foleg amennyit beleoltem.
Nem raz a kocsi vezetes kozben, nincsenek zajok, teljesen jo a hangja jol mukodik, a szerelo is csak akkor vette eszre hogy nem jo a dolog, miutan gyertyat cserelt.
Hat uram meg kell hogy mondjam a felet nem ertettem amit irtal :)
Nincs kek fust se melegen se hidegen.Nem tudom hogy erted, hogy a gyertya nem biztos hogy olajos volt.Amikor a szerelo kihuzta a gyertyakat csurgott le rola az olaj.(Nem a szerszamrol folyt ra.. :))Az ongyujtora belobban, gondolom arra gondolsz hogy benzines a gyerta nem olajos.Amugy igen alltalaban a legolcsobbat tankolom bele.
engem érdekelne, hogy automata-e? a gyertya az jó választás, még az olaj minősége is fontos lenne...például: 5W30, vagy akármi...a márka sem lényegtelen...nézd meg, hogy 600 mérföld után mennyi olaj hiányzik...néha menni kellene vele vagy 50 mérföldet egyhuzamban.. legalább egyszer egy hónapban...a sok rövid, lassú használat nem igazán motorbarát...persze széthajtani sem kell...
... az autószerelő csak egy kuncsaftot lát benned, próbál levenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!