Az áthaladás sorrendje érdekelne a 70. ábrán?
2012. febr. 4. 19:43
2/22 Falramászott Fogkefe válasza:
Lol :D
Mondjuk engem se nagyon :D
(kérdezőnek: B, te a jobbkéz miatt, majd A, de legközelebb szvsz. ne így tedd fel a kérdést.. :)
5/22 Falramászott Fogkefe válasza:
Tévedés. Megemlíteném halkan, hogy kereszteződésnél zebra nélkül is elsőbbsége van a gyalognak azzal a járművel szemben, amelyik a gyalog által keresztezett útra hajt.
6/22 Falramászott Fogkefe válasza:
Tehát ezért mehet a gyalog előtted. Utána te jössz, mivel egyformán alárendelt útról érkeztek, mindkettőtöknek macisajtja van, és más nem rendelkezik az áthaladás sorrendjéről, így jön a jobbkéz-szabály.
Miután áthaladtál, mehet "A" is.
7/22 anonim válasza:
Fogkefe, itt most én kanyarodok, vagy egyenesen haladok?
8/22 Falramászott Fogkefe válasza:
Kresz szerint olyan, mint ha "kanyarodnál", mivel alárendelt útrol hajtasz fel főútvonalra. Hülye dolog ez, be is szívják rendszeresen azok is, akik már sok éve vezetnek.
9/22 A kérdező kommentje:
a teszt könyv szerint a kormánykerekes majd A-B csak nem értem hogy miért a kresz könyv elolvasása után én ezt jelöltem be B majd kormánykerekes és A
2012. febr. 4. 20:45
10/22 anonim válasza:
Falramászott Fogkefe ismételje át a teszteket ismét, mert még kevés a tudása. Túrórudié a helyes válasz. Itt nincs elsőbbsége a gyalogosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!