Egy 3 éves VW Jetta lerobbant előttem az úton. Hogyan lehetséges ez?
Lerobbant az autó az út közepén, és percekig eltorlaszolta az utat, mire félre bírták tolni. De hogy lehet ez???
Hisz egy fócvágeny sosem romlik el! Hát az német autó kérem! Egy fócvágeny nem romolhat el, a szomszéd Sanyi megmondta 92-be'! Azért nem szabad franciát meg olaszt venni, mert a csodálatos mindenek feletti német, de főleg a fócvágeny az sosem romlik el! Hisz nem véletlen kerül újan 1 millával többe, mint a jobban felszerelt kényelmesebb, szebb, erősebb francia tesói!
A VW ugyanolyan megbízhatatlan mint 20 évvel ezelőtt volt. A különbség az, hogy 20 évvel ezelőtt az akkori orosz, francia, stb csodákhoz képest valóban jobb volt, de csak mert nem volt más. Azóta a franciák is szintet ugrottak, illetve akinek óccsó autó kellett az már nem ladát fog venni, hanem thaliat, mert ennél olcsóbban hasonló paraméterű autót nem kap. Viszont jellemzően éppen a fillérb*ók spórolnak mindenen, aztán csodálkoznak hogy 4 évenkénti olajcserét nem bírja szererncsétlen "szar francia".
A japánok gyártották mindig is a legmegbízhatóbb autókat. Persze ha bedöglik valami valóban sokba kerül, bár ez sem mindig igaz, de van benne valami. Típusfüggő is. Régen kevés embernek volt japán autója, ezért terjedt el az előítélet, hogy ha alkatrész kell, a gatyád rámegy. Sokakban még élnek a 20 évvel ezelőtt megragadt előítéletek függetlenül attól, hogy azóta a fél világ átalakult...
Az új VW-k se jobbak mint a régiek, kb. ugyanaz. Talán valóban érvényesül a kapitalizmus okozta kényszeres "3 évre kell autót gyártani" elv. De azért az mókás hogy megvesz valaki csillagászati árakon egy passatot és utána szív vele(itt a GYK-n is volt egy srác akinek Phateonja volt, állandóan szenvedett vele. Lecserélte Lexusra vagy Infinityre, most hirtelen nem is tudom. Azóta elégedett autó használó). Én pedig ennyi pénzből vennék egy citroen DS3 sport racinget. Megy mint a barom, nagyon jó az úttartása, jó formája van és alig fogyaszt. A szar francia...
# 11/12
Lesz csak ha egy kis eszed lesz, a németeket elkerülöd jó nagy ívben...
@08:36 A VW ugyanolyan megbízhatatlan mint 20 évvel ezelőtt volt?
emeld fel a s€gged a gép elől és nézz szét az utcán hogy hány darab 20 éves VW járkál az úton és hogy hány darab 20 éves francia konkurens.. el se hiszed de szerintem meg fogsz rajta lepődni :D
ne a 20 évvel ezelőtti VW-ket szidjátok, hanem a mostaniakat mert mostanság az elektornika ami a leggyakoribb hiba. nem csak a Vw-nél, hanem MINDEN AUTÓNÁL!!!
üdv: Everyday I See My Dream :)
Irigykedsz a kis tragacsoddal mi? :)
A Volkswagent nagyon megbízható autónak tartom, nekem Eos van, már 5 éves és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!