Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 3 éves VW Jetta lerobbant...

Egy 3 éves VW Jetta lerobbant előttem az úton. Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Lerobbant az autó az út közepén, és percekig eltorlaszolta az utat, mire félre bírták tolni. De hogy lehet ez???

Hisz egy fócvágeny sosem romlik el! Hát az német autó kérem! Egy fócvágeny nem romolhat el, a szomszéd Sanyi megmondta 92-be'! Azért nem szabad franciát meg olaszt venni, mert a csodálatos mindenek feletti német, de főleg a fócvágeny az sosem romlik el! Hisz nem véletlen kerül újan 1 millával többe, mint a jobban felszerelt kényelmesebb, szebb, erősebb francia tesói!

2012. febr. 3. 21:25
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
45%
mi is mindig csak szoptuk a fszt ezzel a verdával.
2012. febr. 3. 21:33
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
ki nem állhatom a németeket
2012. febr. 3. 21:35
 3/24 lodarazs ***** válasza:
100%
Talán kifogyott az üzemanyag.. Szerinted az hogyan lehetséges, hogy a 10 ezer km-t futott céges Megan-omon szétment a turbó?
2012. febr. 3. 21:38
 4/24 Antimod ***** válasza:
27%

"a szomszéd Sanyi megmondta 92-be"

Mert '92-ben még nem öt évre gyártották az autókat, hanem húszra!

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 3. 21:46
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

Te vagy a rönőkliós autókereskedő? :))

Hallod, neked súlyos kisebbségi komplexusod lehet. :(

2012. febr. 3. 21:47
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy robbanhatott le,mint ahogyan a szomszédom lerobbant a 2 éves Golf-jával Görögországban.Szegénynek rá ment a nyaralása.

Pech.

2012. febr. 3. 21:47
 7/24 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle rönóklióm, de nagyon jót derültem a látványon:)
2012. febr. 3. 21:50
 8/24 anonim ***** válasza:

Csak mert nagyon hasonló a stílus, meg az érdeklődési kör:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__262..

Sebaj, akkor ismerkedjetek össze, egymásnak elszipoghatjátok azt, amit ez a rút világ nem akar megérteni. :)

2012. febr. 3. 21:54
 9/24 anonim ***** válasza:

A náci precizitás mindig is híres volt. De sajnos nekik is meg kell élniük valamiből. Már 3 éves korban lerobbanhat, ez van.

Turbós eset: hát én már azt sem értem, hogy lehetséges egy ilyen nagy terhelésnek kitett alkatrész egyáltalán 10e kilométert is futni. Úgyértem gondolj bele milyen rohadt nagy hőhatás éri, meg forognia kell vagy 20000 fordulattal. Én inkább csodálom.

Persze lehet vásárolni a náciktól, digóktól, bvzi csigaevőktől, ha rendesen karbantartod és nem arra alapozol, hogy: eh ez német, bírja a strapát, nem kell neki semmi csak üzemanyag.

2012. febr. 3. 23:26
 10/24 anonim ***** válasza:
A mai autókban a legnagyobb rákfene az az elburjánzott elektronika. A meghibásodások oka legtöbbször ez. Valószínűleg az a vw is ilyennel küzdött. Ráadásul a mai gyártók rá is játszanak a dologra ,minden piszlicsáré dolog miatt amivel egy régi vas még vígan elgurult a szervizig ,vagy hazáig ,ezek letiltanak mindent és csak trélerezni lehet. A szervizek meg már nem javítanak csak fődarabokat cserélnek meg szoftverfrissítenek. Röhej . De ugye ez a fogyasztói társadalom elvárása 3 évente újautó ,hogy pörögjön a kapitalizmus.
2012. febr. 3. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!