Egy 3 éves VW Jetta lerobbant előttem az úton. Hogyan lehetséges ez?
Lerobbant az autó az út közepén, és percekig eltorlaszolta az utat, mire félre bírták tolni. De hogy lehet ez???
Hisz egy fócvágeny sosem romlik el! Hát az német autó kérem! Egy fócvágeny nem romolhat el, a szomszéd Sanyi megmondta 92-be'! Azért nem szabad franciát meg olaszt venni, mert a csodálatos mindenek feletti német, de főleg a fócvágeny az sosem romlik el! Hisz nem véletlen kerül újan 1 millával többe, mint a jobban felszerelt kényelmesebb, szebb, erősebb francia tesói!
"a szomszéd Sanyi megmondta 92-be"
Mert '92-ben még nem öt évre gyártották az autókat, hanem húszra!
Üdv!
Leftlegged Player :)
Te vagy a rönőkliós autókereskedő? :))
Hallod, neked súlyos kisebbségi komplexusod lehet. :(
Úgy robbanhatott le,mint ahogyan a szomszédom lerobbant a 2 éves Golf-jával Görögországban.Szegénynek rá ment a nyaralása.
Pech.
Csak mert nagyon hasonló a stílus, meg az érdeklődési kör:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__262..
Sebaj, akkor ismerkedjetek össze, egymásnak elszipoghatjátok azt, amit ez a rút világ nem akar megérteni. :)
A náci precizitás mindig is híres volt. De sajnos nekik is meg kell élniük valamiből. Már 3 éves korban lerobbanhat, ez van.
Turbós eset: hát én már azt sem értem, hogy lehetséges egy ilyen nagy terhelésnek kitett alkatrész egyáltalán 10e kilométert is futni. Úgyértem gondolj bele milyen rohadt nagy hőhatás éri, meg forognia kell vagy 20000 fordulattal. Én inkább csodálom.
Persze lehet vásárolni a náciktól, digóktól, bvzi csigaevőktől, ha rendesen karbantartod és nem arra alapozol, hogy: eh ez német, bírja a strapát, nem kell neki semmi csak üzemanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!