Ha lenne 22 millád kocsira és fenn tudnád tartani, akkor megvennéd ezt a gépet? (lent link)
ma 22:19
Nem a belső a lényeg, hanem a 495 lórerős V12-es :) Még a HIFI is felesleges egy ilyen kocsiba, mert a motort kell hallgatni.
Ha csak kocsira költhetném, és tényleg fent tudnám tartani, akkor simán megvenném, és a sarki boltba is ezzel járnék. :D :D Nekem is nagyon tetszik, bár a műszerfal olyan mintha egy Ikarus-t vezetnék :D De mindegy, mert az első kanyarban meghalnék. 500 ló, manuális váltó és hátsó kerék, nem a hozzám hasonló 1 éves jogsis suhancoknak való :D
Egyébként miért nehéz vele parkolni? Nem kötekedés, tényleg érdekel.
Én sokkal inkább vennék egy "újfajta" Ford Mustang-ot. Jobban tetszik. :)
(Ráadásul fele ennyiből már lehet kapni. :) )
Vagy Ferrari, vagy Porsche... Ez nem jön be.
1985-ben?! Akkor még bőven a Countach futott. Diablo 1990-től létezett, és azon a belsőn szerintem nem kellett 5 évet dolgozni... :D Egyébként nekem is az egyik kedvencem a Diablo a márkától.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, vennék ilyet (ezt mondjuk pont nem), sokadik hobbiautónak, gyűjteménybe, nappaliba, szerelemből. Egyébként az eladó hirdeti a Tésztarózsát is.
Ja, és az elavult technikáról csak annyit, hogy az Audi R8 manuális váltója innen származik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!