Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is láttátok már ezt a...

Ti is láttátok már ezt a kéregető nőt a 14. kerületben a Rákosfalvai hév megálló kereszteződésében? (Örs Vezér térről az első HÉV megálló)

Figyelt kérdés
Mikor állok a Szentmihályi úton ennél a vasúti kereszteződésnél, szegényt mindig látom és nagyon sajnálom, egy hosszúhajú nőről van szó, mindig odamegy minden autóhoz és hosszabb ideig ott is áll mellettük, könyörög mindnek, hogy adjon nekik pénzt. Mi a véleményetek az ilyesmiről? Nagyon sajnálom az ilyen helyzetben lévő embereket, de sajnos nem lehet mindnek adni. Zavar is, hogy csomó kereszeződésnél botlom ilyenekbe.

2012. febr. 1. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
a koldulás nincsen véletlenül be tiltva Budapesten? szóljál a rendőröknek majd ők adnak neki szállást!
2012. febr. 1. 18:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom, hogy tiltva van.. Mondjuk szerencsétlen honnan értesüljön róla. Pont úgy néz ki, mint akinek van tv-je.. :S
2012. febr. 1. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Hétfőn a XIX. ker. Üllői úton, az egyik bank előtt egy jólöltözött, tiszta, rendes idősebb hölgy kéregetett mindenkitől 100 forintokat...

Sajnos én már látásból ismerem a legtöbb koldust az utakon Bp. I-XXIII kerületéig bezárólag! Ha mindnek adnék egy százast, akivel a lámpáknál találkozok, akkor napi 1500-2000 forintom bánná...

:(

2012. febr. 1. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó oké sajnálja az ember de én sem lopom a pénzt,és bizony hónap végén nálunk is még a 100 meg az 1000 ft-ok is számítanak.Sok esetben ezek a "koldusok" saját maguk tehetnek róla hogy ilyen helyzetbe kerültek.
2012. febr. 1. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Ahogy apám szokta mondani: Arra van esze, hogy kéregessen, ez a legkönnyebb módja az önsajnáltatásnak. De az már nem jutna eszébe, hogy felajánlja a szabadidejét egy kis pénzecskéért cserébe. Mondjuk "Figyelj öreg! Látom, hogy eléggé rendezetlen az házatok előtt a járda. Elseprem a járdádat, ha adsz cserébe egy kis pénzt vagy élelmet."
2012. febr. 1. 21:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Nah igen. Én is ezen gondolkozom. Ez a nő például télen-nyáron ténylegesen egész nap ott van, még este is, nyugodtan elmehetne dolgozni, utcát seperni minimum felvennék, de lehet talán árufeltöltőnek is valahova.
2012. febr. 1. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy tenne magáért és nem ilyen életképtelen lenne. Még az is számít valaminek, ha megpróbál lopni.
2012. febr. 1. 23:15
 8/10 anonim válasza:
Benn a melegből te is meg apád is könnyen osztjátok az észt. Nem tudsz gondolkozni egy olyan fejével aki úgy érzi az élete egy fabatkát sem ér és ezt folyamat éreztetik is vele. Nincs egy pillanat amikor hátradőlhetne és élvezhetné munkája gyümölcsét. Akkor meg mégis mi a francnak törje magát. A másik hogy a legtöbb embernek, pláne Pesten nincs olyan munkája amit elvégeztetne hajléktalannal. De ha még lenne is elég limitált a kereslet-kínálat ahhoz hogy a koldulásból befolyó pénzt így tudja pótolni valaki.
2012. febr. 2. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
heló, hogy is van ez Pesten nem tud munkát szerezni? egy másik kérdésben (BKV-s)ott még a Magyarország GDP- ről zengtek egyesek most meg nincs munka lehetőség ajjaj!
2012. febr. 2. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
És szerinted kinek a hibájából lesz valaki hajléktalan? Egyáltalán hogy történik meg? A barátnőm anyja egy olyan emberrel él, aki dolgozik ugyan, de egy vasat nem ad az ottlétéért. Nem pótol bele a villanyba, gázba, vízbe, nem ad semmit. A pénzének egy részét a volt felesége kapja meg gyerektartás címen, a többi meg vagy elteszi vagy elissza. Inkább az utóbbi tapasztalható nála. Amit barátnőm anyja süt-főz, abba beleeszik, sőt még a nagyanyja főztébe is belekuthál. Már történt, hogy a lakásból ellopta és eladta az ékszereket ivóléért. Na szerintem az ilyen emberekből lesz a hajléktalan egyszer.
2012. febr. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!